Strelci NHL - 8.2.2011
Detroit - NY Rangers

Nashville - Edmonton

Calgary - Chicago

Vancouver - Ottawa

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Strelci NHL - 8.2.2011
• Stránka 1 z 1
Strelci NHL - 8.2.2011
STRELCI NHL 8.2.2011
Detroit - NY Rangers ![]() ![]() Nashville - Edmonton ![]() ![]() Calgary - Chicago ![]() ![]() Vancouver - Ottawa ![]() ![]() Re: Strelci NHL - 8.2.2011
myslel som ze aspon budu niake vyhrady, nazory a podobne... :-/
Re: Strelci NHL - 8.2.2011
Z Chicaga bych dal spíše P. Kane 3,1
![]() a z Vancouveru R. Kesler 2,9 ![]() ![]() ![]() Naposledy upravil double D dne úte 08. úno 2011 22:45:48, celkově upraveno 1
Zetterberg musí dať konečne
![]() ![]() Re: Strelci NHL - 8.2.2011
ja dnes citim ze Hossa konecne gol da... a v 4. formacii isto enbude
![]() Re: Strelci NHL - 8.2.2011
Zápas Detroit-NY Rangers vynechávám,protože poslední dobou v zápasech NYR padá málo gólů, no a zde jsou moji střelci kterým věřím já:
http://tipforum.cz/viewtopic.php?f=30&t=1186#p4749 Chtěl jsem se zeptat , jak ty střelce sázíš? Re: Strelci NHL - 8.2.2011
Anubiss128 má pravdu, 4. formace vypadá takto:
J. Skille J. Dowell M. Hossa N. Hjalmarsson Re: Strelci NHL - 8.2.2011
vacsinou podla aktivity strelby, casu na lade, a podobne veci... a ty ako vyberas? Re: Strelci NHL - 8.2.2011
jj nasiel som... ale nejde mi to do hlavy, minuly zapas mal odohratych 19 minut Re: Strelci NHL - 8.2.2011
nemyslel jsem jak je vybíráš(to já většinou jestli nastupujou na přesilovky),ale sázíš na tiket? Re: Strelci NHL - 8.2.2011
jaj ano, davam niekedy AKO ale aj s kombiku... vcera som mal AKO Zubrusa a Stamkosa... napr... Re: Strelci NHL - 8.2.2011
Čtu tady tu debatku ale podle mě je uplne jdno kolik kdo hraje minut atd tady jsou vsechny statistiky k nicemu je to o nahode ,ja davam ruzny kombajny a bud to vyjde nebo ne.Co muzes sazet podle statistik kdyz das jasně domácí se sracema a skonci to 1-1
to mas pravdu... ale zase... určite zaváži aj ten fakt, že napr.: ktorý hraáč hrá presilovky, a koľko je na ľade ![]() Re: Strelci NHL - 8.2.2011
Jo o jo,je par hracu kterejm to pada a to je pak povinost je skouset ,ale jak rikam je to jak sportka.Ale stejne verim ze se to jednou sejde .Preji to nam vsem.
• Stránka 1 z 1