Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins

<<

nio313

Příspěvek pon 23. pro 2013 11:48:54

24.12.2013 v 01:30

Dnes nás čaká posledná porcia predvianočných zápasov. Ponuka zápasov je zas o niečo bohatšia a je podstatne z čoho vyberať. Rozhodoval som sa medzi viacerými zápasmi ale kurzovo najatraktívnejšie mi prišlo práve stretnutie Ottawi a Pittsburghu. Kurz na tučniaky sa v posledných kolách navýšil a nieto sa čomu čudovať. Marodka v radách Pittsburghu je vcelku rozsiahla, len pre zaujímavosť si ju priblížime.

20. 12. 2013 - Malkin, Evgeni noha, 18. 12. 2013 Engelland, Deryk suspendovaný ,14. 12. 2013 Letang, Kris neznáme zranenie, 09. 12. 2013 Orpik, Brooks hlava, 06. 12. 2013 Ebbett, Andrew členok, 26. 11. 2013 Martin Paul dolná čásť tela, 24. 11. 2013Glass, Tanner neznáme zranenie, 23. 11. 2013 Bennett, neznáme zranenie, 21. 09. 2013 Vokoun, Tomas krvná zrazenina.

Strata Malkina je podľa mňa zanedbateľná a to len z jedného dôvodu. Pittsburgh oplýva viacero zvučnými menami a nebolo by to po prvý krát kedy sa tučniačí museli vyrovnať stretov aj oboch najproduktívnejších hráčov. Navyše Neal tam naskakuje za Malkina nielen v presilovkách ale vždy keď Pittsburgh potrebuje poriadne na súpera zatlačiť. Osobne som si posledné tri zápasy týchto divochov odpozeral. Musím konštatovať a to veľmi kladne, výborná súhru hlavne v presilovkovej formácie. Naozaj je to čerešňa na dortíku NHL. Crosby preukazuje obrovský prehľad na ľade z ktorého predovšetkým ťaží Kunitz ktorý sa triafa takmer v každom zápase. Čo si viac priať na ľade to klape. Zranený hráči sú nahradený mladíkmi z farmi ktorý aspoň doteraz odvádzajú vynikajúce výkony. O tom svedči i prvá priečka s päť bodovým náskokom na Boston Bruins pri tak veľkej marodke.

Ottawský Senátory sa po 38 zápasoch potĺkajú na dvanástej nepostupovej priečke z hodne divokým skóre 106:126. A v počtu inkasovaných gólov je horší len Isladneds ktorý doteraz dostali o tri góly viac. Ottawa to bude mať v každom ohľade veľmi ťažké v Atlantickej divízii sa nachádzajú na šiestom nepostupovom mieste. Dianie však veľmi ovlivný Metropolitná divízia. Tu sa budú asi z najväčšou pravdepodobnosťou zvádzať najťažšie boje a bude to veľmi zaujímavé. Ottawa si aspoň zatiaľ drží 12 priečku s 35 bodmi. Otázka však znie kam sa Ottawský Senátori nasmerujú v ďalšom priebehu sezóny. Aj napriek tomu že tým nemá nikoho na listine zranených, hrá v posledných stretnutiach skôr upadá ako narastá. Posledných päť zápasov 3 body. Prehra doma Los Angeles 2:5, trocha prekvapenia 3:2p St.Louis, vysoká porážka v Jersey 5:2, prehra doma z Floridou 2:4 a bod doma po remíze 3:4p Phoenix.

Na strane tučniakov je zjavná pohoda a je to vidieť aj na striedačke. Pittsburgh by mal toto stretnutie dotiahnuť do víťazného konca. Päť bodová priepasť na Boston je zanedbateľná a navyše medvede budú mať ešte dva zápasy k dobru. O góli by dnes nemala byť núdza. V poslednom zápase si troche tučniačí v závere zápasu zavarili pod vlastným kotlom ale nakoniec to dopadlo v ich prospech.

TIP : PITTSBURGH a padne 4 a viac golov @2,46 Obrázek

GL
<<

nio313

Příspěvek pát 27. pro 2013 5:47:56

Re: Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins

Tak výsledok ma v celku dostal..5:0 a tip hodne veľké KO. Záznam som zatial nevidel, ale dnes si ho pustím.

Zpět na Hokej