NHL - 23. 11.

<<

Heinz

Příspěvek pát 22. lis 2013 17:44:09

NHL - 23. 11.

Obrázek Pittsburgh Penguins - New York Islanders Obrázek

23. 11. - 01:00 CET

Penguins budou chtít napravit předchozí zaváhání s Islanders, kdy před měsícem doma prohráli 3:4. A mělo by se jim to podařit. Momentálně se vezou na vlně dvou výher v řadě, když předčili Anaheim 3:1 a následně porazili 4:0 Washington. Začalo se znovu dařit Crosbymu a týmu hodně prospěl i návrat Jamese Neala do sestavy vedle na gól stále čekajícího Malkina.
Islanders předčili v napínavém utkání doma Detroit 5:4 na nájezdy, ale naposledni padli v Torontu 2:5. Hlavním problémem pro Ostrovany je obrana, inkasují přes tři branky na zápas - ve venkovních utkáních skoro čtyři. Navíc se jim venku nedaří, už pět zápasů nezískali ani bod.

Dalším velkým rozdílem by dnes měli být i gólmani - nastoupit by měly obě jedničky - Marc-Andre Fleury (1.90 GAA, .924 SV%) a Kevin Poulin (2.79 GAA, .898 SV%). Navíc mají Islanders nejhorší penalty killing (71.6%) a proti silným PP formacím Penguins s úspěšností 20.5% to budou mít velmi těžké.
Střelce si zahraji dva. Sidneyho Crosbyho netřeba nijak víc představovat, znovu táhne svůj tým a znovu vede kanadské bodování celé soutěže. Momentálně má za poslední tři zápasy na kontě tři body (2g/1a) a věřím, že by se mohl prosadit i ve třetím zápase v řadě. Na ledě tráví přes 20 minut na utkání a nechybí samozřejmě ani v první přesilovkové lajně.
Druhým střelcem bude trochu netradičně obránce Kris Letang. Má průměr přes tři střely na zápas, v této sezóně se prosadil již 4x. Na ledě tráví kolem 23 minut a hlavně v posledním zápase proti Caps byl nesmírně aktivní, vystřelil na branku celkem 6x, ale skórovat se mu nepodařilo. Myslím si, že by se v jedné z přesilových her (kterých by dnes taky mělo být vidět požehnaně) svého týmu mohl prosadit a za nabízený kurz si ho zahraji.

Pittsburgh Penguins @ 1.75 Obrázek
Pittsburgh Penguins (-1,5) @ 2.15 Obrázek - HLAVNÍ TIP ANALÝZY
Sidney Crosby dá gól @ 2 Obrázek
Kris Letang dá gól @ 5.20 Obrázek

http://nhlportal.cz/?page=zapaspreview&id=10355&date=1
http://nhlportal.cz/?page=hracdetail&id=164
http://nhlportal.cz/?page=hracdetail&id=1057
__________________________________________________________________________________________________________________

Další tipy

ANA - TBL: Corey Perry dá gól @ 2.35 Obrázek
VAN - CBJ: Under 5,5 @ 1.63 Obrázek

__________________________________________________________________________________________________________________

Hodně štěstí, pokud si něco vyberete. %%-
<<

Heinz

Příspěvek pát 22. lis 2013 21:09:16

Re: NHL - 23. 11.

V brance Pens bude nakonec dvojka Jeff Zatkoff (3.35 GAA, .865 SV%) a připíše si tak svůj čtvrtý start v sezóně. Poslední zápas, kdy nastoupil, byl proti Blue Jackets na začátku listopadu a vychytal shutout.
Do sestavy Isles se naopak vrací útočníci Thomas Vanek a Michael Grabner a obránce Radek Martínek.

Pro mě trochu znepokojivé novinky, snad se Zatkoff dnes vytáhne.
<<

Heinz

Příspěvek sob 23. lis 2013 13:18:04

Pittsburgh 4:3 New York Islanders
Tip OK, hlavní tip KO, Crosby OK, Letang KO

Anaheim 1:0pp Tampa Bay
Perry KO

Vancouver 6:2 Columbus
Under KO
<<

Neuminho

Příspěvek sob 23. lis 2013 14:14:29

Jsem koukal jen na druhou třetinu výmečně jsem zapl hokej a ten Zatkoff to teda nic moc, nechytl temer nic... Ale kombinace tučňáků to byla paráda :-bd radost sledovat rozhodně si nezasloužili dostat v tej druhej 3:1 x_x

Vanek jinak vypadal hodně dobře. :-bd

Každopádně GL do dalších sázek, tady jsem moc sic enepochopil, že hlavní tip handicap a až za ním je samotná výhra, ale co už.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Heinz

Příspěvek sob 23. lis 2013 14:30:09

Věřil jsem Penguins, sám jsem je měl v handicapu na tiketu. A když se pak ukázalo, že nastoupí Zatkoff a na druhý straně Vanek a Grabner, tak už bylo pozdě na změnu no, bohužel :)

Každopádně když dal Crosby na 4:3, tak jsem věřil, že tam do prázdný ještě jednoho šoupnou, ale pár vteřin po gólu se nechal hrozně hloupě vyloučit Adams (myslim) a v oslabení už Pittsburgh jen kontroloval, Dupuis akorát jednou vyhodil asi půl metru vedle branky, škoda no :)

Zpět na Hokej