Tipsport Extraliga 4.2.2011

<<

Yurek36

Příspěvek pát 04. úno 2011 9:32:30

Tipsport Extraliga 4.2.2011

Zdravím všechny. Jsem tady nový a rád bych se podělil o své dnešní tipy na Tipsport Extraligu.

Obrázek vs Obrázek
Tento zápas je pro mě jasná 1. České Budějovice jsou doma suveréní, v brance jistý Kovář, který moc puků do sítě nepouští. Poslední zápasy Zlína nebyly moc vydařené, 1:7 v Třinci, 1:3 v Litvínově, nad Spartou sice Zlín doma vyhrál 3:0, ale o góly se museli postarat mladí hráči, v Budějovicích ovšem podel mě nebudou mít šanci. 3 body tedy pro sebe vybojuje Mountfield.

Obrázek vs Obrázek
Zde je situace podobná, jako předchozí zápas. Plzeň doma válcuje jednoho soupeře za druhým a stejné to bude i s Kladnem. Kladno v posledních 7 zápasech získalo jediný bod. Tipuju 1. Plzeň bojuje o předkolo Play-off a body si vzít nenechá.

Obrázek vs Obrázek
Liberec je další tým, který v domácím prostředí před výborným publikem body neztrácí. Mladá Boleslav sice poslední zápas v Liberci 18.11. vyhrála 6:0, ale co se týče současné formy, nemá podle mě šanci v Liberci uspět.
Liberec navíc bojuje o první příčku v tabulce s Třincem, Třinec ve včerejší předehrávce porazil Karlovy Vary a pokud chce Liberec zůstat v kontaktu, musí vyhrát. Tipuju výhru Liberce.

Obrázek vs Obrázek
Po odchodu Reichela z postu hlavního trenéra, vidíme na ledě úplně jiný tým. Litvínov bojuje o předkolo Play-off a body potřebuje, v posledním kole o ně dokonce obral lídra z Třince. Myslím, že stejné to bude na Spartě. Pražané se ani po výprodeji svých hráčů a omlazení kádru výkonově nezvedají. Na předkolo již nemohou dosáhnout a je to na předvedené hře vidět. Ve prospěch Litvínova hovoří i vzájemné zápasy (2:1, 2:1, 4:1). Myslím, že ani ve čtvrtém vzájemném zápase holešovický tým neuspěje. Proto tipuji 2.

Tyto čtyři utkání dávám na tiket. Ostatní zápasy (Pardubice - Slavia a Vítkovice - Kometa) mohou podle mě dopadnou jakkoli, proto je na tiket nepřidám. Přeji všem hodně úspěchů a co nejvíc zelených tiketů :)
<<

EDDIE

Příspěvek pát 04. úno 2011 16:24:51

Re: Tipsport Extraliga 4.2.2011

Jen k zápasu Vítkovice - Kometa Brno... Zde se spekuluje o pomoci od Aloise Hadamzika Kometě.. Tato pomoc by se nestala poprvé mezi těmito kluby, protože se vedení zná moc dobře tak bych to viděl na remízu 0.. Ale jsou to jen spekulace a nic není jisté, ale já na svůj tiket nulu zkusím :)
<<

Yurek36

Příspěvek pát 04. úno 2011 17:00:44

Re: Tipsport Extraliga 4.2.2011

Na internetu toho bylo napsáno hodně. Že si Kometa proti Vítkovicím vítězství kupuje, že jim pomáhá Hadamczik atd... Každý věří nečemu jinému. Já jsem toho názoru, že se vždy rozhoduje na ledě. Na posledním zápase jsem v Čez Areně byl, Vítkovice byly jasně lepším týmem, celý zápas Brno jen bránilo, přesto nakonec na nájezdy vyhrálo. Vítkovičtí nastřelili 5x tyč. To těžko ovlivní úplatek, nebo pomoc od Hadamczika. Dnešní zápas bude vyrovnaný, oba týmy mají velké problémy a body nutně potřebují. Přesto dávám větší šanci Kometě, i přesto, že jsem fanda Vítkovic.

Zpět na Hokej