Příspěvek ned 17. bře 2013 14:22:07

NHL - strelci 17./18. 3.

Obrázek Pittsburgh Penguins - Boston Bruins Obrázek

17.3. - 17:30

Chris Kunitz
Nevysel vcera (kdy mel jednu obrovskou sanci v prvni tretine), tak ho zkusim znovu dnes. Ice time okolo 20 minut, strelecka uspesnost 29%, prvni lajna, prvni presilovkova lajna, +23 hodnoceni.

@ 2,90 Obrázek
___________________________________________________________________________________________________________________

Obrázek Ottawa Senators - Winnipeg Jets Obrázek

17.3. - 22:00

Andrew Ladd
Kanadsky rodak a kapitan Jets hraje v prvni utocne formaci spolu s Littlem a Wheelerem. Na konte ma uz 28 bodu (14+14) a vede tymove statistiky jak v golech, tak asistencich. Na lede travi okolo 18 minut, streleckou uspesnost ma 20%. V poslednich 5 zapasech nasbiral 5 bodu (2+3).

@ 3 Obrázek
___________________________________________________________________________________________________________________

Obrázek Edmonton Oilers - Nashville Predators Obrázek

Sam Gagner
Triadvacetilety centr hraje ve treti lajne spolu s Pääjärvim a Yakupovem a posledni dobou mu to slape. Stihl nasbirat uz 26 bodu (11+15). Na lede travi okolo 19 minut, streleckou uspesnost ma pres 15%. V poslednich trech zapasech vstrelil 4 goly.

@ 3,7 Obrázek

SUMA SUMARUM

Kunitz @ 2,9
Ladd @ 3
Gagner @ 3,7

Jako hlavni tip volim znovu Chrise Kunitze.

Hodne stesti, pokud si nekoho zahrajete. %%-