Příspěvek sob 16. bře 2013 14:12:05

NHL - strelci 16./17. 3.

Obrázek Boston Bruins vs Washington Capitals Obrázek

16.3. - 18:00

Brad Marchand
Ctyriadvacetilety Kanadan hraje ve druhe formaci spolu s Patricem Bergeronem a Tylerem Seguinem. Prave tato formace momentalne tahne Bruins. Marchand ma na svem konte celkem 23 bodu (12+11) a hodnoceni +18. Uz 5 zapasu ceka na presnou trefu, ale i presto ma stale uspesnost strelby pres 26%. Proti Capitals by mohl cekani na gol ukoncit.

@ 3 Obrázek
__________________________________________________________________________________________________________

Obrázek Pittsburgh Penguins - New York Rangers Obrázek

16.3. - 18:00

Chris Kunitz
Chris se do zkracene sezony oprel ve velkem stylu. Je druhy v bodovani cele NHL za svym partakem Sidem Crosbym, druhy v golech, paty v asistencich a dokonce vede zebricek presilovkovych golu. Na svem konte ma 39 bodu (18+21), neuveritelnych +23 a streleckou uspesnost bezmala 30%. Za poslednich 5 zapasu si pripsal 11 bodu (6+5).

@ 2,5 Obrázek
__________________________________________________________________________________________________________

Obrázek St. Louis Blues - Anaheim Ducks Obrázek

17.3. - 01:00

Andrew Cogliano
Petadvacetilety Cogliano hraje sice az ve tretim utoku spolu se Saku Koivem a Danielem Winnikem, ale temhle trem to od zacatku sezony slape skvele. Cogs ma na svem konte 17 bodu (10+7), hodnoceni +15, na lede travi priblizne 16 minut a streleckou uspesnost ma pres 25%. Navic je i skvelym penalty killerem a stihl uz vstrelit v oslabeni i jeden gol. Za kurz, ktery Fortuna nabizi, si ho musim zahrat.

@ 5 Obrázek

Obrázek Los Angeles Kings - San Jose Sharks Obrázek

17.3. - 03:30

Dustin Brown
Brown hraje v prvni lajne spolu s Justinem Williamsem a Anze Kopitarem. I kdyz se rozjizdel pomalu, ted se zda, ze nabral velkou formu.
Na konte ma zatim 17 bodu (11+6), hodnoceni +3 a streleckou uspesnost 13.25%. Na lede travi okolo 20 minut. V poslednich peti zapasech ziskal 6 bodu za 5 golu a 1 asistenci.

@ 3,1 Obrázek

SUMA SUMARUM

Marchand @ 3
Kunitz @ 2,5
Cogliano @ 5
Brown @ 3,1

Jako hlavni tip volim Chrise Kunitze.

Hodne stesti, pokud si nektereho ze snajpru zahrajete. %%-