NHL zápasy
Dnes by som dal zaujímavé 2 zápasy, ktoré nepovažujem za tutovky iba mám pocit, že keď mužstvo hrá druhý deň po sebe tak je unavené (je začiatok sezóny + veľa hráčom nie je v top forme)
1) tip na prekvapenie: San Jose Sharks - Chicago Blackhawks 2

(kurz vo fortune 2.60) 06.02.2013 04:30
doplnil by som to, že Toews dé gól (kurz neviem)
2) Washington Capitals - Toronto Maple Leafs 1

(kurz vo fortune 2.05) 06.02.2013 01:00
Washington musí ísť hore bezpodmienečne, majú kvalitný káder a doma prehrali s Pitsburgom, budú chcieť potešiť fanúšikov a vyhrajú.
doplnil by som to, že Ovečkin dé gól (kurz neviem)
3) St.Louis Blues - Nashville Predators 1

(kurz vo fortune 2.00) 06.02.2013 02:00
St. Luis Blues má kvalitnejší káder s mladými menami, ktoré nie su až tak zvučné ale svojou rýchlosťou majú na to poraziť hocikoho. Sobotka a Steward až v 3 útoku svedčí o tom, že každá formácia je dostatočne silná.
doplnil by som, že Sobotka dá gól (kurz neviem) v Slavii predvádzal kvalitné výkony, avšak dostával veľa priestoru, hádam si ho tréner v všimne a dá go občas si aj zahrať presilovku je to kvalitný hráč.
4) New Jersey Devils - New York Rangers 2

(kurz vo fortune 2.55) 06.02.2013 01:00
Moja srdcovka ja NYR, myslím, že majú super káder hlavne v útoku a do nehovorím o G+R+N ale Stephan, Hagelin, Bickel alebo Boyle sú hráči ktorí môžu kľudne prekvapiť a premiešať prvý útok, ktorý je naozaj hviezdny. Problém podľa mňa majú v obrane, ktorá je staršia avšak Henrik L. je špička. Predpokladám, že Rangeri si poradia s diablami a tréner Tortorela dobre nabudí hráčov pred týmto zápasom.
tento zápas bude dosť tesný dal by som X ku ale v zásade dávam len 1 alebo 2ku.
doplnil by som, že Gáborik dá gól (kurz neviem) tuším 2-3 zápasy sa nepresadil no dnes mu verím má vynikajúcu strelu.
Hádam, som Vás nejak presvedčil sám som zvedavý ako to dnes v noci dopadne. Príjemné sledovanie