Švédsko - Rusko

<<

MaTeJ47

Příspěvek pon 10. pro 2012 12:24:31

Švédsko - Rusko

Obrázek Švédsko vs. Rusko Obrázek

Channel One Cup (EHT) • 13.12 • 17:00

Euro Hockey Tour pokračuje turnajom v Rusku ja som si na úvod vybral práve duel domácej reprezentácie.

Švédi skončili na Karjala Cupe posledný ked nezískali ani bod a v Moskve to budú chcieť vylepšiť. Avšak na úvod dostali ťažkého súpera, ktorý bude hnaný plnou halou a navyše Rusi postavili veľmi silný výber.
Trénerovi Mårtsovi vypadlo pred turnajom duo bekov Sebastian Erixon (Timra) a Carl Gunnarsson (Orebro). Kouč troch koruniek tak za nich povolal náhradníkov a to Mattiasa Bäckmana (Linkoping)a Jonasa Frogrena (Mytišči). Ďalej povolal aj útočníkov Patrica Hornqvista (Djurgardens) a Linusa Omarka (Zug).
Švédsky výber sa bude spoliehať hlavne na mená ako Lindbäck, Hedman, Berglund, Bäckstrom či Stalberg.

Rusi po 3.miesto vo Fínsku chcú domáci turnaj vyhrať. Kouč Biľaletdinov pozval všetky hviezdy z NHL a v Moskve sa tak bude načo pozerať. Dres Zbornej na domácom turnaji si neoblečú Bryzgaľov (CSKA), Ryasensky (CSKA), Dadonov (Donbass) a Popov (Omsk) ktorí trénerovi "vypadli". Ten zatiaľ povolal len obrancov Čudinova s Kalininom z Petrohradu.
Jednotkou v bráne Ruska by tak mal byť Barulin, ktorá podáva v Kazani skvelé výkony. Obranu budú dirigovať Medvedev, Nikulin (obaja Kazaň) či Ťutin (Mytišči). V útoku je riadny pretlak, ale Biľaletdinov sa aspoň nemusí báť že by hráči nemakali na 100%. Spomeniem mená ako Dacjuk, Kovaľčuk, Malkin, Ovečkin, Radulov čo Mozjakin.

Nominácie:

Brankári: Enroth (Almtuna), Lindbäck (Ilves)
Obrancovia: Burstrom (Skelleftea), Kronwall (Jaroslavľ), Bäckman (Linkopings), Viklund (AIK), Frogren (Mytišči), Ahnelov (MoDo), Hedman (Astana)
Utočníci: Lindstrom, Lindberg, J.Ericsson (všetci Skelleftea), Pettersson (Donbass), Berglund (Vasteras), Soderberg (Linkoping), Bäckstrom (D.Moskva), Lundqvist (Frolunda), Persson (CSKA), Stalberg (Mytišči), Hornqvist (Djurgardens), Danielsson (Bern), Omark (Zug), Johansson (Bofors)

Brankári: Barulin (Kazaň), Košečkin (Čerepovec)
Obrancovia: Belov (Omsk), Birjukov (Magnitogorsk), Denisov, Rylov (obaja CSKA), Jemelin, Nikulin, Medvedev, Kornejev (všetci Kazaň), Ťutin (Mytišči), Kalinin, Čudinov (obaja Petrohrad)
Utočníci: Anisimov, Averin, Plotnikov (všetci Jaroslavľ), Dacjuk, Radulov, Širokov (všetci CSKA), Žerdev (Mytišči), Kazionov, Kuľomin, Malkin, Mozjakin (všetci Magnitogorsk), Kovaľčuk (Petrohrad), Ovečkin (D.Moskva), Perežogin (Omsk), Tereščenko (Kazaň), Šipačev (Čerepovec)

Favorit je jasný sú ním ruskí hokejisti. Tí ako vždy chcú vyhrať všetko a domáci turnaj EHT nieje výnimkou. Zostava Zbornej je skutočne nadupaná, všetci nominovaní hráči majú veľmi dobrú formu v KHL a verím,že to potvrdia. Na druhej strane Švédi nemajú zlý výber, no nemajú tam až toľko hráčov z NHL a myslím,že to bude poznať. Ked k tomu pridám plnú halu v Moskve ktorá bude chcieť vidieť všetky hviezdy pokope vychádza mi z toho výhra Ruska v hrateľnom kurze.

Rusko @ 1,65 MARATHON

%%-
<<

Claw

Příspěvek pon 10. pro 2012 13:15:57

Re: Švédsko - Rusko

Pekné, chcel som napísať aj ja analýzu na tento zápas, avšak sa mi nedarilo nájsť informácie o zostave Ruska. Prosím ťa, z kade máš informácie?
<<

MaTeJ47

Příspěvek pon 10. pro 2012 13:17:04

Zo stránky ich zväzu
Claw píše:Pekné, chcel som napísať aj ja analýzu na tento zápas, avšak sa mi nedarilo nájsť informácie o zostave Ruska. Prosím ťa, z kade máš informácie?
<<

MaTeJ47

Příspěvek čtv 13. pro 2012 19:10:29

1:5 >> OK

ruské mašiny \m/

Zpět na Hokej