Martin - Poprad
3.2.2012 - 17:00

Pomaly ale isto sa blizi koniec sezony , co znamena play off . Nitra uz ma jasny zostup .
Dnesny zapas sa mi zda velmi zaujimavy hlavne kvoli kurzu ktori je vypisany na domacich . Domaci maju stale sance vybojovat si 8 priecku a zaistit si tak play off . Martin na Bansku Bystricu straca presne 5 bodov . Ak by dnesny duel zvladli a Bystrica by zavahala proti skalici , priblizili by sa na rozdiel 2 bodov . Na druhej strane poprad ma ucast v play off istu . Na 3 skalicu straca len 1 bod . Ak by poprad tento duel vyhral a skalica by zakopla znamenalo by to "koniec" pre Martin v play off a pre poprad by v play off "vychadzala" Dukla alebo Zilina . Ak by tento duel prehrali a skalica by Bystricu doma porazila popradu by vychadzal zvolen ktori ma katastrofalnu formu . Na 5 mieste sa nachadza zvolen pred ktorym ma poprad 19 bodovy naskok , cize o spadnutie na nizsiu priecku sa nemusi obavat .
Zaver:
Myslim ze dnesny duel nebude hrat poprad naplno a pride si len "zakorculovat" , co sa velmi zide domacemu Martinu .
Myslim ze za mali vklad sa oplati aj tretina/zapas
Hlavny tip: vyhra domacich (3,00)
Vedlajsi tip:tretina/zapas (5,70)
Ja osobne to kombinujem so skalicou (4,65) .