Florida-Tampa Bay : strelci 23:00

Koho sa dnes možná oplatí sledovať ja osobne sa zamerám na Steven Stamkosa ktorého sprevádzajú už štyri hetriky, ten posledný sa mu podaril v piatok proti Chicago Blackhawks a má už šiesty gól v piatich zápasoch. Kapitán Vincent Lecavalier ma taktiež dva góly v jeho posledných hrách, v tom poslednom rozhodol nepriaznivý stav 4:4 v nadstavenom čase (Tampa Bay Lightning 5 - 4 (4 - 4) Chicago Blackhawks.V týme Florida by som hlavne siahol po S.Weissovi ktorý zaznamenal tri góly v štyroch stretnutiach a Tomáš Fleischmann taktiež bodovo nezaostáva keď v posledných štyroch zápasoch zaznamenal 4 góly a dve asistencie. Tip na výsledok zápasu pravdepodobne over a prikloním sa na stranu hosti.
Dnes do zápasu nenastúpia

_______________________________________________________________________________________________________
Steven Stamkos

_______________________________________________________________________________________________________
Vincent Lecavalier

Stephen Weiss

Tomáš Fleischmann

Naposledy upravil nio313 dne pon 07. lis 2011 1:32:34, celkově upraveno 6