Boston - Tampa Bay 2.z. 18.5.2011 od 2:00 hod

Utkání se hraje 18.5.2011 od 2:00 hod na stadionu TD Garden
Stav série 0:1
Výsledek předchozího utkání -
Boston - Tampa Bay - 15.05.2011 - 2:5 (1:3,0:0,1:2)
V prvním zápase rozhodla Tampa na ledě Bostonu už v první třetině kdy během 85 sekund skórovali hned 3x když se postupně trefili Sean Bergenheim,Brett Clark a Teddy Purcel v závěru 1.třetiny korigoval stav domácí Tyler Seguin.Ve 2.třetině nepadla žádná branka když Tampa pozorně bránila a nikam se netlačila.Ve 3.třetině přidali Bolts ještě dvě branky když se trefil v přesilové hře Marc-Andre Bergeron a do prázdné branky se pak trefil Simon Gagne.V závěru zápasu pak kosmeticky upravil výsledek zápasu domácí Johnny Boychuk.

Ve druhém zápase očekávám vyrovnanější zápas s málo góly výhoda je ovšem na straně Bolts protože ty se nemusí do ničeho tlačit.Medvědi naopak budou chtít stav série vyrovnat ,ale budou muset hrát opatrně se zajištěnou obranou a dle mého soudu zápas dospěje do prodloužení.

Tak se hraje v play off
Tipy
1.Tip - remíza tedy - 0 - kurz - 3.70
2.Tip - padne 0-5 gólu - kurz - 1.67
3.Tip - střelec domácích - Milan Lucic - kurz - 3.30
4.Tip - střelec hostů - Vincent Lecavalier - kurz - 3.00
5.Tip - přesný výsledek - 2:2 - kurz - 10.00
Všechny kurzy jsou od -

Samozřejmě očekávám vaše názory
A protože se mi narodil vnouček a mám trochu jiné myšlenky než na hokej a analýzy tak tentokrát si nejsem moc jistý tipy protože jsem to moc nestudoval tak mě doufám omluvíte pokud tipy nevyjdou

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr