Třinec-Slavia Praha(5.z)

Vývoj série:
Třinec - Slavia Praha 5:3
Třinec - Slavia Praha 2:3pp
Slavia Praha - Třinec 4:3pp
Slavia Praha - Třinec 4:0
Poslední zápas byla Slavie jednoznačně lepším týmem a nic na tom nemění ani neuznaný gol ocelářů.
Ocelářům dělalo obrovské problémy hlavně úzké kluziště .Neměli čas na založení akce domácí byli všude dřív a z toho pramenila nervozita Třineckých a zbytečné vylučování.
Navíc z každého třineckého útoku vznikaly místa pro brejky Slavistů kteří je dokázaly proměnit.Třinečtí se snažily ale skvělé zákroky Kopřivy v brance sešívaných prostě neumožnily vstřelit ani jednu branku.
Oceláři jsou na pokraji vyřazení a nemají jinou možnost než vyhrát a vynutit si další zápas.""Já bych řekl, že v kabině zůstala nálada dobrá. Mrzí mě sice do jaké díry jsme se dostali, ale série je pořád aktivní. Potřebujeme vyhrát, trochu se nabudit.Já doufám, že se na pondělní zápas připravíme stoprocentně a vyhrajeme. Nic jiného nám ani nezbývá."" prohlásil útočník Ocelářů Václav Varada.
A já se připojím k jeho výroku a věřím že takový klub jako je Třinec neprohraje tuto sérii z pouhou jednou výhrou a dokáže na svém kluzišti vyhrát.
Můj tip:
Výhra domácí kurz 1,67

Střelec- David Květon