Trenčín-Košice(4.z)
18.03.2011 18:00
Trenčín-Košice 

Neodolal jsem tomuto zápasu a hned uvedu důvod.
Košice vedou v této sérii už 3-0 a dneska by mohly v případě výhry ukončit sérii a dát si pauzu ,vyčkat na soupeře pro finále.
Jenže!!!!!!!
Další finalista bude znám až po rozhodnutí boje mezi B. Bystrica - Poprad kde je stav zatím 1:1 na zápasy tudíž to vypadá opět na velmi vyrovnané soupeře a dá se předpokládat že se série protáhne na sedm zápasů.Což by znamenalo že v případě dnešní výhry Košic bude velice dlouhý interval a dlouhé čekání na soupeře pro finále.Odpočinek samozřejmě pomůže ,ale nejsem si jistý zda taková dlouhá doba spíše neuškodí.Podle mého to vědí i hráči a trenéři Košic a dnešní zápas ještě nebude ten rozhodující.
Navíc když se podíváme na čtvrtfinále kde se Košice zachovali úplně stejně z Nitrou (série probíhala naprosto schodně)
nemůžu jinak nežli dnes věřit domácímu týmu.
Čtvrtfinále Košice-Nitra 5:0
Čtvrtfinále Nitra-Košice 3:1
Čtvrtfinále Nitra-Košice 2:3pp
Čtvrtfinále Košice-Nitra 6:0
Čtvrtfinále Košice-Nitra 4:3
Můj tip:
Pro odvážné-Výhra domácí kurz-2,82
Pro opatrné:10 na zápas-kurz-1,67
Mé anal.na dnešní den na tiketu:

Neodolal jsem tomuto zápasu a hned uvedu důvod.
Košice vedou v této sérii už 3-0 a dneska by mohly v případě výhry ukončit sérii a dát si pauzu ,vyčkat na soupeře pro finále.
Jenže!!!!!!!
Další finalista bude znám až po rozhodnutí boje mezi B. Bystrica - Poprad kde je stav zatím 1:1 na zápasy tudíž to vypadá opět na velmi vyrovnané soupeře a dá se předpokládat že se série protáhne na sedm zápasů.Což by znamenalo že v případě dnešní výhry Košic bude velice dlouhý interval a dlouhé čekání na soupeře pro finále.Odpočinek samozřejmě pomůže ,ale nejsem si jistý zda taková dlouhá doba spíše neuškodí.Podle mého to vědí i hráči a trenéři Košic a dnešní zápas ještě nebude ten rozhodující.
Navíc když se podíváme na čtvrtfinále kde se Košice zachovali úplně stejně z Nitrou (série probíhala naprosto schodně)
nemůžu jinak nežli dnes věřit domácímu týmu.
Čtvrtfinále Košice-Nitra 5:0
Čtvrtfinále Nitra-Košice 3:1
Čtvrtfinále Nitra-Košice 2:3pp
Čtvrtfinále Košice-Nitra 6:0
Čtvrtfinále Košice-Nitra 4:3
Můj tip:
Pro odvážné-Výhra domácí kurz-2,82

Pro opatrné:10 na zápas-kurz-1,67

Mé anal.na dnešní den na tiketu: