Příspěvek čtv 03. bře 2011 21:36:38

Olten-Lausanne(3.z.)

04.03.2011 20:00 Olten-Lausanne
Obrázek
2. švýcarská liga dne 04.03.2011 20:00
Třetí zápas dvou sousedů v tabulce kteří si rozdělily 2 a 3 místo. Oba v letošním ročníku skončily na 81b a rozdíl byl pouze ve score které měli lepší hráči Oltenu.
Tito dva soupeřící kluby spolu v tomto ročníku sehrály spoustu zápasů jak už je to ve švýcarské 2 lize zvykem ,protože tuto soutěž hraje pouze 10 týmů.
Ve vyřazovací části si domácí Olten poradil z klubem z Basel EHC kterého porazil 4-0 na zápasy.Ale je třeba podotknout, což je pro mne zarážející že Olten měl velké problémy na domácím kluzišti kdy oba domácí zápasy vyhrál až po prodloužení . První zápas skončil 4:3pp a druhý 5:4pp.Je to pro mne opravdu překvapení že zrovna domácí zápasy dělaly Oltenu takové problémy.

Lausanne je na tom obdobně když sehrála vyrovnanou partii z Ajoie a opět měla velké problémy se prosadit na domácím kluzišti První tři zápasy prohrála, když první zápas skončil 1-0pp a druhý 1-2 a ve třetím dokonce 2-5 a až v poslední rozhodující bitvě konečně vyhrály 6-2 a postoupily do dalších bojů.

Zdá se že v domácím prostředí se nedaří ani jednomu s těchto soupeřů.Dost o tom svědčí i výsledky z předchozích 2 bitev.
První zápas o postup začal Olten doma prohrou 3-4 a po přestěhování serie do Lausanne se hrálo velmi vyrovnaně a zápas skončil výsledkem 4:3pp

Já dnes skusím tip trochu skombinovat.Věřím více než statistikám že domácí udělají maximum a dotáhnou zápas k vítězství ,ale nevěřím že to bude vítězství lehké proto volím .

Sázky:Olten-Lausanne(3.z-1.tř) Tip-2 z kurzem 2,88 Obrázek
Vítěz utkání Olten z kurzem-2,20 Obrázek
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek