NHL střelci 2.12.2010
S dovolením tu dneska přidám pár analýz na den dopředu, neboť zítra ráno odjíždím do Krkonoš na hory, a vrátím se až příští pátek.
Znáte to ne ?? Taková ta hurááá akce, kdy za pět minut dvanáct někoho napadne totálně, úplně zhovaděnilá myšlenka.. no jo.. ale ona se nakonec zrealizuje

Boston Bruins - Horton
Tampa Bay Lightning - Stamkos
New Jersey Devils - Arnott
Montreal Canadiens - Plekanec
New York Islanders - Tavares
New York Rangers - Dubinsky
Pittsburgh Penguins - Kunitz
Atlanta Thrashers - Ladd
Toronto Maple Leafs - Kessel
Edmonton Oilers - Penner
Ottawa Senators - Spezza
San Jose Sharks - Marleau
Dallas Stars - Richards
Washington Capitals - Green
Los Angeles Kings - Williams/Brown
Florida Panthers - Booth
S dovolením, tu nebudu rozepisovat, proč jsem si vybral toho, či onoho (musím si ještě seřídit lyže)

Jinak co se týče těch střelců, jak je vsadit :
Pokud je hodně co na výběr, můžete udělat "sranda kombík" třeba po čtyrech do skupiny, oni se vám třeba sejdou v jedné skupině.
Ale pokud chcete hrát střelce profesionálně, tak se zaměřte jen na jednoho střelce a dávejte to jako jednoduchou akovku !
A za střední vklad dejte 2-3 střelce, ale spíše jen dva, do akovky, z toho daného hracího dne, tady v tomto případě "nechoťte" po žádném střelci, prostě podle statistik vyberte 2-3 střelce a dejte je do akovky.
Ti co mají více grošů v teplákách, tak nejlepší je systém skupina A po 2 střelcích, skupina B po dvou střelcich, a dát 1-Ako např za 100,- a 2-Ako taky za to kilčo (uvádím jen jako příklad), v tom případě, když vám statistika řekne, že je vhodno dát v ten hrací den více jak dva střelce. Do toho systému jak píši, nedávejte více jak 2 střelce !
I když nejsem ničí fotr, vaše peníze, jen radím, co a jak

Vím o čem mluvím, pokud to tu můžu plácnout, minulý měsíc mi střelci převážně NHL vynesli 9,5 tis čistého. Pro někoho hodně, pro někoho málo. A můj systém ? ..... Tak jak popisuju výše

GL !!!