Plzeň-Litvínov-4 zápas

Tak ,přátelé kdo z vás už zlámal nad Plzní hůl tak ji rychle slepte,protože včera vlítla na led indiánská mašina na kterou jsme byli zvyklí.Plzenáci předvedli všechno co do takových zápasů patří.Byla tam vidět dravost,touha po vítězství a hlavně spousta osobních soubojů.Hráči jako Vostřák,Johnson,Kovář lítaly po ledě,nebály se jít do brány i když za to schytali hodně ran a to je to co jsem od Plzně čekal.Dneska si myslím že uvidíme další zápas ,který se bude hrát ve stejném stylu.
Litvínov podle prohlášení trenéra Kučery trápí chřipka(Jiří Kučera (HC Benzina Litvínov): Plzeň byla dneska lepší, dala tři góly v přesilovkách a zaslouženě vyhrála. Někteří hráči vylezli z postele a rovnou šli na led, ale tři zase dostali teplotu. Budeme muset na zítra sehnat zase nějaké juniory. Neuděláme s tím nic.)
Takže vše hraje pro modrobílé a oslabený litvínov asi nemá šanci zastavit indiánské komando.
Kurzy jsou nastaveny bídně jelikož po včerejším rozhovoru z Kučerou sázkovky šli rapidně dolů.
Kurz na vítězství Plzně je- 1,45

Já osobně však zvolím tyto dvě sázky. Plzeň-Litvínov(4.z) 0:1 -kurz-1,72

A troufnu si i na střelce který si celou sezonu šetřil goly a dá i dnes-P.VOSTŘÁK-kurz-3,70

Tak snad jsem neurazil toho nahoře . Indiáni Hej Hej blíž k titulu.