Příspěvek čtv 24. úno 2011 17:55:09

NHL - střelci -25.2.2011 od 1hod.

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Vancouver Canucks - St. Louis Blues Obrázek

Zítra ve 4 hodiny ráno se na stadionu Rogers Arena hostí domácí Vancouver - St. Louis Blues .V letošním ročníku NHL to bude už čtvrtý vzájemný zápas obou týmů ,na zápasy zatím vedou hosté 2:1 kdy dokázali jednou vyhrát venku ,doma pak zvítězili jednou a jednou prohráli.V žádném zápase nepadlo víc jak pět gólu celkem jich padlo 14 na každé straně po 7 gólech.V domácím týmu se zapsalo do listiny střelců 6 hráčů u hostu pak 4 hráči.

Střelec - Alexander Steen - kurz - 4.30 Obrázek

Obrázek

Alexander Steen - 26 let centr třetího útoku letos hraje už 7 sezonu v NHL zatím odehrál 441 zápasu a dal 97 gólu a přidal 145 asistencí .V letošním ročníku NHL dal prozatím 17 gólu ze 191 střel a přidal 28 asistencí .Na ledě stráví zhruba kolem 19 min na zápas.Naposledy skóroval 19.2.2011 proti Anaheimu

ObrázekMontreal Canadiens - Toronto Maple LeafsObrázek

Na stadionu Bell Centre se v 1:30 ráno hostí domácí Montreal hosty z Toronta.Bude to už pátý vzájemný zápas letošního ročníku NHL prozatím platilo můj dům můj hrad .Střelci se příliš nevyznamenali celkem padlo v těchto vzájemných zápasech 14 gólu.Montreal dal 8 gólu o které se podělilo 6 střelců Toronto pak 6 gólu které vstřelilo 5 hráčů.

Střelec - Tomáš Plekanec - kurz - 3.80 Obrázek

Obrázek

Tomáš Plekanec - 28 let centr druhého útoku hraje už 7 sezonu v NHL odehrál 453 zápasu a dal 122 gólu přidal 178 asistencí.V letošním ročníku dal zatím 19 gólu ze 186 střel k tomu přidal 27 asistencí a je nejlepším hráčem Montrealu. Naposledy skóroval 10.2.2011 proti NY Islanders
Obrázek Obrázek

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr