Vítkovice - Třinec

<<

johnypohorka

Příspěvek pát 17. led 2014 12:53:46

Vítkovice - Třinec

17.1./17:20
Vítkovice - Třinec
Tip Over 5.5 (2,01 Obrázek ) 5/10
Derby, zápas dvou týmů s aktuální asi nejlepší formou. Oba celky táhnou sérii 5 výher a v roce 2014 se jim hodně daří a ještě nepoznali porážku. Tyto výsledky jak pro Vítkovice, tak i pro Třinec znamenají návrat do boje o první čtyřku. Jak už jsem psal, tak se jedná o derby a tyto zápasy jsou vždy dost bojovné a napjaté. Podobné utkání očekávám i dnes. Když se podíváme na posledních 10 vzájemných utkání, tak 6 a více branek padlou ve 4 zápasech. Gólové přestřelky tedy nejsou uplně typické pro toto utkání, ale já budu věřit aktuální formě obou celků. Domácí tým dal v posledních 5 utkáních 22 branek, Třinec 18. V celkovém součtu sezony jsou domácí Vítkovice ve střílení branek na druhém místě za Spartou. Důležité je, že to Vítkovivím začíná jít i na domácím ledě. Poslední dva domácí zápasy - Liberec 8:4, HK 6:2. Naopak Třinec v posledních dvou utkáních venku dal 4 branky Slavii a Brnu. Hostům dnes navíc poprvé nastoupí posila v podobě obránce Trončinského, což je sice posila pro zadní řady, ale tento borec před odchodem do KHL byl nejproduktivnějším obráncem ligy, takže se dá mluvit i o posile pro útočnou fázi. Navíc souhra ještě nebude taková jaká by měla být a z toho může vzniknout i nějaký ten inkasovaný gól.
Forma obou týmů, domácí obrození Vítkovic, derby, vzrůstající forma útoku Třince, kdy hlavně M. Růžička se zdá začíná opět prosazovat (5 posledních zápasů - 3 branky) + Orsava 5z /4 branky. Navíc Šindeláře a Hrubce nepovažuji za top golmany. To vše mě ukazuje na over.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek pát 17. led 2014 22:09:55

Re: Vítkovice - Třinec

6:3 OK
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Hokej