NHL 13.3-14.3

<<

One-Real

Příspěvek ned 13. bře 2011 12:54:33

NHL 13.3-14.3

Tak mám tu zase pár svých tipů na dnešní den a dnešní noc, z 5 dnes konaných zápasů, jsem si vybral 2, které vám příblížím a sdělím své tipy.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Washington Capitals vs Chicago Blackhawks 17:35

První ze dvou dnešních tipů, směřuje k souboji titánů, alias Caps vs Hawks. Toto utkání začne v netradičním čase pro NHL, a to už v 17:35. Když se podíváme na poslední výsledky obou týmů, vidíme superformu Caps, kteří vedení dvojicí Ovečkin - Semin kráčejí od vítězství k vítězství a ničí jednoho soupeře za druhým, naposledy to odnesla Carolina Hurricanes v poměru 2:1 pro Caps a před nimi Edmonton Oilers v poměru 5:0 pro Caps. V obou zápasech zaznamenala dvojice Ovečkin(3+1) a Semin(1+1) dohromady 6 bodů a podíleli a měli prsty v 5 ze 7 gólů z posledních 2 zápasů. Caps navíc řeší jedno příjemné dilema a to koho postavit do brány? Mají totiž v současné době tři velmi schopné brankaře. Prvním není nikdo jiný, než Semyon Varlamov, který chytal na MS 2010 za ruskou repre, druhý je český brankář Michal Neuvirth, který patří mezi nejlepší nováčky soutěže, co se brankařů týče. A kdo je třetí? Záložní gólmán z Herhey, jenž se jmenuje Braden Holtby a v posledních třech utkáních, co chytal, inkasoval pouhé 3!! branky. Caps tak mají velice příjemné dilema. Ale teď už k jejich soupeři, kterým jsou houževnatí hoši ze Chicaga, kteří v minulém roce zvedli nad hlavu trofej Stanley Cup. Tým má také poměrně slušnou formu, z posledních 6 utkání dokázal zvítězit ve 4 a v jednom podlehl Tampě Bay, až po prodloužení. Sílu tohoto celku nejlépe dokládá trojice hvězd Sharp, Toews a Kane. Prvně dva jmenovaní se nacházejí v první 15tce kanadského bodování. Toews je na osmé pozici, Sharp na čtrnácté pozici. Patrick Kane je hned za první dvacítkou, ale určitou roli hrálo i zranění, které během sezóny prodělal. Tento zápas budu určitě nesmírně zajímavý a těžko říct jak dopadne, já se ovšem přikláním k sázce na celkového vítěze utkání a to na Washington. Neprohloupíte dle mého ani sázku na -5,5 branek, dneska by jich moc padat nemělo a kurz 1,8 je lákavý.

Washington Capitals vs Chicago Blackhawks -> celkový vítěz Washington Capitals (1,7) Obrázek
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anaheim Ducks vs Phoenix Coyotes 01:05

A druhým zápasem, který jsem si dnes vybral je duel Ducks a Coyotes. Jak již jsem psal minule, Ducks se dostávají do slušné formy, z posledních 6 duelů, zvítězili v 5 případech. V posledních dvou zápasech zvítězili nejdřív doma s Rangers 5:2 a poté vyloupili stadion Colorada Avalanche v poměru 6:2. Já mám pro jejich formu jediné a troufám si tvrdit i správné opodstatnění. Do formy se jim vrátila jejim hvězdná dvojka, Correy Perry a Bobby Ryan. Tito dva v posledních zápasech nabrali výbornou formu a v posledních dvou utkání si připsali dohromady 10!! bodů (Perry 3+2, Ryan 2+3) a podíleli se na 7 z 11 z jedenácti gólů, které padly v těchto zápasech. Perry je v tabulce produktivity NHL dokonce na 5 pozici a na vedoucího Daniela Sedina ztrácí pouze 6 bodů, Ryan jakožto druhý nejlepší americký hokejista v produktivitě (první je Ryan Kesler, jen o 2-3 příčky před Ryanem) se nachází na 20 pozici kanadského bodování. Dá se tedy dnes očekávat další představení dvojice Perry a Ryan? A teď už k soupeřům, kterým jim budou hoši z Phoenixu. Phoenixu je v poslední době nepříjemným celkem, z posledních 6 zápasů vyhrál sice jen dva, ale když se podíváme na výsledky a týmy proti kterým hrál, (Chicago Phoenix 4:3 po nájezdech, Phoenix Dallas 2:3, Los Angeles Phoenix 1:0, Phoenix Detroit 5:4 po nájezdech, Phoenix Vancouver 3:4 po prodloužení a Phoenix Calgary 3:0) dojdeme k výsledku, že tento tým má opravdu slušně našlápnuto a forma Ducks to nebudou mít určitě lehké. O ofenzívu v dresu Coyotes se budou starat především Doan, Vrbata a Stempniak. Můj tip ovšem směřuje někam jinam, jelikož ani jeden tým neoplývá nějakou super defenzívou, tak já volím sázku over 5,5. A jako podsázku střelce Perryho a vítězství Anaheimu.

HLAVNÍ TIP: Anaheim Ducks vs Phoenix Coyotes +5,5 gólů (1,85) Obrázek
vedlejší tip n.1 Anaheim Ducks vs Phoenix Coyotes 1 (2,15) Obrázek
vedlejší tip n.2 Correy Perry dá gól - ANO (2,9) Obrázek
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GL snad se někdo sveze.
Zinedine Zidane, navždy v srdci!
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Feedjo96

Příspěvek ned 13. bře 2011 12:59:20

Re: NHL 13.3-14.3

Spíš věřím Phoenixu ale GL
<<

One-Real

Příspěvek ned 13. bře 2011 13:19:30

uvidíme, jak říkám taky budu hrát spíš over a Anaheim je jen doplňkový tip, pro ty, kterým se over nelíbí :)
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

One-Real

Příspěvek ned 13. bře 2011 20:15:28

Washington Capitals vs Chicago Blackhawks 4:3 po prodloužení, takže první tip OK!
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

fantastiq

Příspěvek ned 13. bře 2011 22:09:00

S Perrym souhlasím... Podle mého názoru je to dobrá volba... Ještě jsem zkusil za Buffalo vs Ottavě Spezzu... Tak kdoví... Každopádně mi Toews už vyšel... Teď čekám na tyto dva... :-bd
<<

One-Real

Příspěvek ned 13. bře 2011 22:15:09

já tam dneška šoupl tyto střelce (už mi vyšlo Áčko, takže vklad se mi vrátí, sice jsou to drobné, ale potěší)
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

One-Real

Příspěvek pon 14. bře 2011 17:03:34

takže tedy

Capitals vs Blackhawks 4:3 po prodloužení tip OK

Ducks vs Coyotes +5,5 TIP OK
Ducks vs Coyotes 1 TIP K.O
Perry dá gól - ANO TIP OK

resume 3 dobře a jedna špatně, není to špatné