Budějovice-Vítkovice(6.z)
13.03.2011 18:10 ČT4 18,10h
Budějovice-Vítkovice 

František Ptáček svádí souboj s osmatřicetiletým Viktorem Ujčíkem.
Dnes je na pořadu další duel mezi Mountfildem a Steelem.Tyto soupeři vjedou na led již po šesté a lépe jsou na tom prozatím hosté z Vítkovic ,kteří vedou 3-2 na zápasy.
Výsledky téhle série:
Č. Budějovice - Vítkovice 1:3
Č. Budějovice - Vítkovice 5:0
Vítkovice - Č. Budějovice 3:0
Vítkovice - Č. Budějovice 1:3
Vítkovice - Č. Budějovice 3:2pp
Zatím se povedlo každému z těchto týmů ukořistit jeden zápas na ledě soupeřů coš svědčí o velké vyrovnanosti téhle série.
Dnes musí Budějovičtí vyhrát jinak se mohou loučit se sezonou.Naopak Vítkovičtí mohou být celkem v klidu ,v případě prohry se bude rozhodovat na jejich ledě v sedmém zápase což ,ale neznamená že nebudou bojovat.
Domácí:
Nejproduktivnější hráč: 5 bodů (3+2) – Pavel Kašpařík
Nejlepší střelec: 3 branky – Pavel Kašpařík a František Ptáček
Nejlepší brankář týmu: 94,92% - Jakub Kovář
Hosté:
Nejproduktivnější hráč: 4 body (3+1) – Viktor Ujčík
Nejlepší střelec: 3 branky – Viktor Ujčík
Nejlepší brankář týmu: 94,51% - Roman Málek
Domácí budou mít obrovskou podporu publika které je požene dopředu.A jistě je nám známo že domácí Mountfield doma body nerozdává jen tak.
A podíl na tom má hlavně tento kouzelník v brance.

Jakub Kovář
Bude to velmi těžké utkání ,ale já věřím že pod tlakem publika domácí vyhrají a dočkáme se sedmého zápasu.
Můj tip:Vítěz utkání včetně prodloužení domácí kurz-1.60

František Ptáček svádí souboj s osmatřicetiletým Viktorem Ujčíkem.
Dnes je na pořadu další duel mezi Mountfildem a Steelem.Tyto soupeři vjedou na led již po šesté a lépe jsou na tom prozatím hosté z Vítkovic ,kteří vedou 3-2 na zápasy.
Výsledky téhle série:
Č. Budějovice - Vítkovice 1:3
Č. Budějovice - Vítkovice 5:0
Vítkovice - Č. Budějovice 3:0
Vítkovice - Č. Budějovice 1:3
Vítkovice - Č. Budějovice 3:2pp
Zatím se povedlo každému z těchto týmů ukořistit jeden zápas na ledě soupeřů coš svědčí o velké vyrovnanosti téhle série.
Dnes musí Budějovičtí vyhrát jinak se mohou loučit se sezonou.Naopak Vítkovičtí mohou být celkem v klidu ,v případě prohry se bude rozhodovat na jejich ledě v sedmém zápase což ,ale neznamená že nebudou bojovat.
Domácí:
Nejproduktivnější hráč: 5 bodů (3+2) – Pavel Kašpařík
Nejlepší střelec: 3 branky – Pavel Kašpařík a František Ptáček
Nejlepší brankář týmu: 94,92% - Jakub Kovář
Hosté:
Nejproduktivnější hráč: 4 body (3+1) – Viktor Ujčík
Nejlepší střelec: 3 branky – Viktor Ujčík
Nejlepší brankář týmu: 94,51% - Roman Málek
Domácí budou mít obrovskou podporu publika které je požene dopředu.A jistě je nám známo že domácí Mountfield doma body nerozdává jen tak.
A podíl na tom má hlavně tento kouzelník v brance.
Jakub Kovář
Bude to velmi těžké utkání ,ale já věřím že pod tlakem publika domácí vyhrají a dočkáme se sedmého zápasu.
Můj tip:Vítěz utkání včetně prodloužení domácí kurz-1.60