Příspěvek sob 12. bře 2011 10:45:15

M.Boleslav-Sparta Praha 13.03.2011

13.03.2011 17:30 Obrázek M.Boleslav-Sparta Praha Obrázek

Obrázek

Souboj o přežití mezi elitou českého hokeje nabízí další ze soubojů,tentokrát mezi největším adeptem na sestup a týmem který už se nemusí ničeho obávat má totiž jistotu že i v příštím ročníku bude hrát naši extraligu.

Boleslav strácela na Kladno což je další adept na sestup pouhé tři bodíky a mohla srovnat krok v minulém zápase kde se utkala právě s Kladenáky na jejich ledě.

V tomto zápase s vědomím toho že jde o všechno bojovali oba kluby naplno.Boleslav dokonce od 22 minuty vedla a vypadalo to pro ni velice dobře.Jenže vstup do třetí třetiny překvapil snad i hráče Kladna když hned v 1 minutě této třetiny se po sklepnutí puku a poradě z videorozhodčím dostalo domácí Kladno do vedení.Poté došlo k vyloučení Tomáše Divíška (MBL) který velmi rázně nesouhlasil z uznáním branky a vysloužil si tak 10 minutový osobní trest a to byla pro Boleslav znatelná ztráta.
Ve 46 minutě se pak prosadil Kladenský Valský a tento gol rozhodl o tom že Boleslav svou bodovou propast prouhloubí o další tři body.

Pražská Sparta si v minulém utkání celkem snadno poradila z Brněnskou kometou výsledkem 4-0 a potěšila alespon trochu své fanoušky.
Podotýkám znovu že Spartě v tomhle utkání nejde prakticky o nic a když má Kladno náskok 6b mohou zápas klidně vypustit.

Obrázek

Já budu věřit rozhodčím a Šulcovy že nechaj Bolku alespon doma uhrát slušný výsledek ale přeci jen !!!!!!!!!Sázet na jedničku na outsajdra proti kterému hrají 3 kluby +vedení extraligy se mě ani trochu nechce.Možná budu překvapen ale já věřím že ten kurz vypsaný na Spartu je pro kluky lákavej takže!!!

Můj tip:Výsledek utkání výhra hostí -kurz-3,40 Obrázek

Upozornuji že nikomu nenutím svůj tip ,je sice riskantní ,ale z ohledem na naší extraligu to za skoušku stojí!
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek