Vítkovice-Budějovice(5.z)
11.03.2011 18:10 ČT4 SPORT 18h.
Vítkovice-Budějovice 

Stav série 2-2.
Č. Budějovice - Vítkovice 1:3
Č. Budějovice - Vítkovice 5:0
Vítkovice - Č. Budějovice 3:0
Vítkovice - Č. Budějovice 1:3
Podle vývoje série je vidět že tyhle kluby na sebe umí zahrát .Oba stratily jeden domácí zápas a věřím že se série protáhne na sedm zápasů.
Vítkovice:
Nejproduktivnější hráč: 3 body (2+1) – Viktor Ujčík
Nejlepší střelec: 2 branky – Viktor Ujčík, Petr Pohl
Nejlepší brankář týmu: 94,41% - Roman Málek
Vítkovice:
Nejproduktivnější hráč: 3 body (2+1) – Pavel Kašpařík
Nejlepší střelec: 2 branky – Pavel Kašpařík a František Ptáček
Nejlepší brankář týmu: 95,28% - Jakub Kovář
Vítkovičtí nezvládly poslední domácí zápas a byli hodně zklamaní.Ale to už je pryč a domácí snajpr Lukáš Klimek prohlásil jdeme si pro výhru nic jiného nepřipadá v úvahu.

Naopak ze šatny Mountfieldu je Michael Kolarz který je odchovancem Vítkovic ale je hodně nabuzený se pomstít za to že ve Vítkovicích nedostal šanci.Prohlásil ""Vím, o co jde a teď to jsou pro mě soupeři, které musím dostat na zem. Vůbec neprojevuju nějaké přátelství. Něco takového pro mě nepřichází v úvahu,“

Takže motivace veliká z obou stran ale já doufám že tentokrát si domácí tým ubrání svou tvrz.
Tip na toto utkání:
Výhra domácí včetně prodloužení kurz -1,50
První třetina Padne 0-1 gólů- kurz-1,55

Stav série 2-2.
Č. Budějovice - Vítkovice 1:3
Č. Budějovice - Vítkovice 5:0
Vítkovice - Č. Budějovice 3:0
Vítkovice - Č. Budějovice 1:3
Podle vývoje série je vidět že tyhle kluby na sebe umí zahrát .Oba stratily jeden domácí zápas a věřím že se série protáhne na sedm zápasů.
Vítkovice:
Nejproduktivnější hráč: 3 body (2+1) – Viktor Ujčík
Nejlepší střelec: 2 branky – Viktor Ujčík, Petr Pohl
Nejlepší brankář týmu: 94,41% - Roman Málek
Vítkovice:
Nejproduktivnější hráč: 3 body (2+1) – Pavel Kašpařík
Nejlepší střelec: 2 branky – Pavel Kašpařík a František Ptáček
Nejlepší brankář týmu: 95,28% - Jakub Kovář
Vítkovičtí nezvládly poslední domácí zápas a byli hodně zklamaní.Ale to už je pryč a domácí snajpr Lukáš Klimek prohlásil jdeme si pro výhru nic jiného nepřipadá v úvahu.

Naopak ze šatny Mountfieldu je Michael Kolarz který je odchovancem Vítkovic ale je hodně nabuzený se pomstít za to že ve Vítkovicích nedostal šanci.Prohlásil ""Vím, o co jde a teď to jsou pro mě soupeři, které musím dostat na zem. Vůbec neprojevuju nějaké přátelství. Něco takového pro mě nepřichází v úvahu,“

Takže motivace veliká z obou stran ale já doufám že tentokrát si domácí tým ubrání svou tvrz.
Tip na toto utkání:
Výhra domácí včetně prodloužení kurz -1,50

První třetina Padne 0-1 gólů- kurz-1,55