HC Dukla Jihlava - KLH Chomutov

Jihlava přijela do Chomutova bez čtveřice hráčů - kapitána Oldřicha Bakuse a útočníků Tomáše Čachotského, Aleše Padělka a Miroslava Škumáta a na jejich výkonu to bylo znát. Tito hráči jsou dnes trenérovi Petru Vlkovi plně k dispozici.
Velkým problémem hokejistů Jihlavy bylo hlavně časté vylučování v obouch zápasech. Zatímco Dukla nevyužila ani jednu ze svých početních výhod, Chomutov využil hned tři. Útočník Michal Jeslínek tedy ví, že klíčem k úspěchu bude disciplinovaná hra jeho týmu.

Chomutovští hokejisté teda zvládli oba dva domácí zápasy bez ztráty kytičky. Dnes nebudou mít žádné absence a trenér tak bude mít k dispozici kompletní tým. Velkou oporou mu bude brankář Alexandr Hylák, který patří v tabulce úspěšnosti na druhé místo. V první dvou zápasech na něj šlo 54 střel a za svá záda pustil jen jednu. Osobně si myslím, že se Chomutov nebude do ničeho tlačit a bude čekat na chyby soupeře.
Vzájené zápasy:
HC Dukla Jihlava - KLH Chomutov 5:4sn
KLH Chomutov - HC Dukla Jihlava 3:0
HC Dukla Jihlava - KLH Chomutov 3:2
KLH Chomutov - HC Dukla Jihlava 4:2
KLH Chomutov - HC Dukla Jihlava 3:1
KLH Chomutov - HC Dukla Jihlava 6:0
Závěr:
V letošní sezoně v této sérii platí "Můj dům, můj hrad". Z toho všeho mi tedy vychází asi jako nejlepší tip dát neprohru domácí Dukly, poté výhru Dukly vč. prodloužení nebo samostatných nájezdů.
10 1,75

1V 2,25

Přeji hodně štěstí

Konečný výsledek
HC Dukla Jihlava - KLH Chomutov 1:5