Frisk A.-Stavanger(4.z)
08.03.2011 19:00 Frisk A.-Stavanger

Tenhle zápas jsem si vybral z důvodu nadsazených kurzů.Jsou odehrány 3 zápasy .

Stavanger - Frisk/Asker 2:1
Frisk/Asker - Stavanger 6:2
Stavanger - Frisk/Asker 6:1
Když se koukneme na oba týmy a jejich postavení v tabulce kde Frisk skončil na 7 místě se 44b. a Stavanger na druhém s počtem 94b.je jasné že favoritem této serie je Stavanger.
Ale já jsem toho názoru že v play of není nikdy nikdo favoritem do posledního zápasu.A frisk to dokázal v zápase na domácím hřišti kde dokázal vyhrát vysokým scorem 6-2 a poté pěkně potrápil Oilers na jejich kluzišti a prohrál pouze o gol 2-1.
Na základě toho soudím že na domácí půdě mohou tygři ještě hodně potrápit .A věřím že gratulací ke vstřelené brance se dočkají více domácí tygři.

Proto skusím zahrát proti sázkovkám a risknu to.
Můj tip-Výhra domácí- kurz-3,45
První třetina tip 10-kurz-1,62
Jak jsem psal je to trošku risk ale za ty kurzy se to musí skoušet.

Tenhle zápas jsem si vybral z důvodu nadsazených kurzů.Jsou odehrány 3 zápasy .

Stavanger - Frisk/Asker 2:1
Frisk/Asker - Stavanger 6:2
Stavanger - Frisk/Asker 6:1
Když se koukneme na oba týmy a jejich postavení v tabulce kde Frisk skončil na 7 místě se 44b. a Stavanger na druhém s počtem 94b.je jasné že favoritem této serie je Stavanger.
Ale já jsem toho názoru že v play of není nikdy nikdo favoritem do posledního zápasu.A frisk to dokázal v zápase na domácím hřišti kde dokázal vyhrát vysokým scorem 6-2 a poté pěkně potrápil Oilers na jejich kluzišti a prohrál pouze o gol 2-1.
Na základě toho soudím že na domácí půdě mohou tygři ještě hodně potrápit .A věřím že gratulací ke vstřelené brance se dočkají více domácí tygři.

Proto skusím zahrát proti sázkovkám a risknu to.
Můj tip-Výhra domácí- kurz-3,45

První třetina tip 10-kurz-1,62

Jak jsem psal je to trošku risk ale za ty kurzy se to musí skoušet.