Příspěvek úte 08. bře 2011 9:08:22

Jyväskylä - Hämeenlinna

08.03.2011 17:30

ObrázekJyväskylä - HämeenlinnaObrázek

V pořadí již třetí utkání mezi těmito kluby za poslední týden.

Jyp Jyväskylä - Hameenlinna 4:0
Hameenlinna - Jyp Jyväskylä 4:1

Vždy jasně dominoval domácí tým.Javaskyla má již jistotu první příčky jelikož zbývají dohrát pouhé 2 kola a její náskok je 12b na druhé Ässät Pori.Tudíš je to pro ně spíše taková příprava na play-of.

Hameenlinna si drží 7 místo s celkovým počtem 88b a za ní se tlačí Kärpät a ten má strátu pouhých 5b.Pokud by Hämeenlinna prohrála obě zbývající utkání a naopak Karpat své dva zápasy zvládne vstoupí do play -of proti sobě právě Jyväskylä - Hämeenlinna. Vzájemné zápasy těchto klubů jsou lepší pro Hämeenlinnu.
Kdy dokázala z 59 zápasů 35 vyhrát 8 remízovat a pouze 16 prohrát.Pri celkovém score z těchto duelů 199:152b .

Takže dnes to možná bude opravdu přípravný zápas na play-of se vším všudy.Záleží ovšem zda si tyto kluby přejí na sebe narazit na to je má intuice slabá.Pokud ano bude to určitě opět zajímavý souboj.
At tak či tak já jsem toho názoru že domácí tým má daleko lepší formu a obzvláště na domácím kluzišti jsou téměř neporazitelní.
Nic nenasvědčuje tomu že i když mají náskok v tabulce že by domácí zápasy vypouštěly.

Jyp Jyväskylä Hameenlinna 4:0
Jyp Jyväskylä Saipa 4:0
Jyp Jyväskylä Turku PS 1:0pp
Jyp Jyväskylä IFK Helsinki 4:2
Jyp Jyväskylä Blues Espoo 5:1
Jyp Jyväskylä Jokerit Helsinki 5:2

Proto tipuji že dokáží svého potencionálního soupeře pro play -of opět porazit.A s vyhlášeným nejlepším hráčem za měsíc únor ve finské lize pro kterého se právě na dnes chystá velkolepá oslava před utkáním to bude sranda.
Obrázek
Ville Peltonen

Můj tip-Výhra domácí Jyväskylä kurz-1,58 Obrázek
A já osobně si to zahraji i v HC-0:1 s kurzem-1,96 Obrázek
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek