Kladno-Sparta Praha

Další souboj o udržení v extralize důležitý zejména pro domácí Kladno.
Domácí tým má o motivaci postaráno ,pokud chtějí hrát ligu i v příštím roce musí tyto zápasy zvládnout.
Věřím že domácí vstoupí do utkání aktivně a povede se jim to co minulý zápas proti Brnu kdy po první třetině vedly 2:0, dokázaly proměnit přesilovku 5-3 a to byl klíčový moment..Ale opět se ukázala nervozita kdy v poslední třetině jakoby jim došly síly a obávaly se o výsledek až do konečného hvizdu

Dnes proti Spartě to bude o to důležitější protože rozdíl mezi Kladnem a Boleslaváky jsou pouhé 3b.
Sparta má tyto utkání jako trénink,nejde jim prakticky o nic a podle mého ,Je to jen můj názor je o sestupujícím rozhodnutu mimo ledovou plochu.
Všichni víme že se Jarda Jágr po skončení kariéry v rusku vrátí do čech a rád by se soustředil na svojí rodnou ves kde má dlouhé prsty jeho otec ,který mu tam chystá místo.A jak už jsem psal minule nevěřím že dojde k tomu aby se Jarda vracel k druholigovému Kladnu!!!!
Pánove Šulc a spol.mě přesvědčily že se v téhle lize dokáže cokoliv a hlavně nenápadně proto budu tipovat takto.
Výhra domácích-kurz-1,65

Střelec zápasu-J.BICEK-kurz-3,80