Střelci na večer 6.3 - ráno 7.3

<<

One-Real

Příspěvek ned 06. bře 2011 12:42:32

Střelci na večer 6.3 - ráno 7.3

Tak jsem si zase vybral pár střelců na doporučení v dnešních zápasech.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.3 18:30
Začnu zápasem Rangers, kteří budou na domácím stadionu hostit Flyers. Flyers bude sice chybět jedna z jejich hvězd a to M.Richards, ale z Toronto přestoupil Veersteeg, který v posledních 2 zápasech vsítil tři branky. Moje sázka tedy směřuje buďto na něj, nebo na Clauda Girouxe, který v posledních zápasech také prokazuje dobrou formu.

Giroux 3,8 Obrázek
Veersteeg 4,2 Obrázek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.3 21:00
Dalším duelem je zápas Islanders, kteří hostí ve famózní formě hrající Devils, kteří bod po bodíku stahují své manko na PO. Ovšem na stadionu domácích to nebudou mít lehké, Islanders poslední dva domácí zápasy vyhráli a útočná síla v podobě trojice Tavares, Moulson a Grabner nahání hrůzu. Pro Devils mluví výborná defenzívá, oba brankáři mají formu a tým funguje, jak má. Myslím, že dneska moc branek nepadne, ale kdybych měl tipovat, tipnu za domácí Tavarese a za hosty českou stopu Patrika Eliáše.

Tavares 3,5 Obrázek
Eliáš 3,4 Obrázek
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.3 23:00
Pokračuju zápasem Panthers vs Capitals. Florida se po poměrně slibném začátku pomalu ztrácí a v posledních 4 zápasech nevyhrála ani jeden. Capitals se nedávno vrátila druhá největší hvězda a to nikdo jiný, než A.Semin, což znamenala pro tým určitě povzbuzení. Na straně domácích nedoporučuju nikoho (kdyby někdo jó, že hodně chtěl, tak hrajte Bootha nebo Weisse). Na straně hostů věřim Ovečkinovi, který se vrátil po odmlce, kterou měl dejme tomu mezi 2 a 3 čtvrtinou soutěže, začal znovu tým táhnout.

Ovečkin 2,3 Obrázek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7.3 00:00
Další zápas je duel domácí Minnesoty z hosty ze Sabres. Minnesota doma působí celkem přesvědčivým dojmem, ač nemají v týmu nějakou hvězdu největšího kalibru (nejlepším je Martin Havlát na 20. místě tabulky produktivity). Ale tento duel nebude vůbec lehký, Buffalo je tým, který moc často neprohrává a když jo, tak těsným rozdílem. Za domácí věřím opět rozjetému Havlátovi a z hostů nedoporučuju nikoho, ale čekám, že se prosadí Stafford.

Havlát 3,2 Obrázek
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7.3 02:00
Předposledním zápasem je duel Ducks a Canucks. Domácí Anaheim a hlavně útočná super dvojka Perry a Ryan jsou jen svými stíny a v posledních zápasech je forma moc nezdobí a na Ducks se to taky podepisuje. Na straně Canucks prožívá podobné období sympaťák a můj velký oblíbenec Ryan Kesler, už několik zápasů se střelecky neprosadil, přesto drží dělennou 2. pozici v tabulce střelců, ze 33 zásahy. Můj tip na tento zápas zní, Selanne z Anaheimu, drží se první dvacítce bodování a prokazuje kvalitu už mnoho let. Na straně Canucks úplně nedoporučuju nikoho. U Ryana jsem předpokládal, že to prolomí už minule a předminule a mýlil jsem se. Bratři Sedinové jsou sice famózní, ale taky neoplývají poslední dobou tou správnou střeleckou formou. (Hlavně David, Henrik nikdy nebyl super střelec). Možná by se zase mohl prosadit v dobrém pohodě hrající Torres.

Selanne 3,4 Obrázek
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7.3 02:00
A máme tu poslední dnes se hrající duel, ve kterém se střetnou Flames s Nashvillem. Calgary se v poslední době daří, tým vedený Jeromem Iginlou má slušně nakročeno do PO, a to hlavně zásluhou výše zmíněného Iginly a také Jokinena, Bourqeho nebo například Glencrosse. O Nashvillu popravdě nemám moc, co říct. Ten tým má kolísavou formu a dneska jim proti Flames vůbec nevěřím. Tip na střelce dneska zní Jerome Iginla.

Iginla 2,8 Obrázek
Naposledy upravil One-Real dne ned 06. bře 2011 13:42:12, celkově upraveno 1
Zinedine Zidane, navždy v srdci!
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Kapr

Příspěvek ned 06. bře 2011 13:23:34

Re: Střelci na večer 6.3 - ráno 7.3

Máš to hezky rozepsané, ale je to pro mě dost nepřehledné. Chybí ti tam datum a není skoro poznat co patří ke kterému zápasu. Kažopádně tipy jsou to hezké, GL %%-
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

One-Real

Příspěvek ned 06. bře 2011 13:42:53

Re: Střelci na večer 6.3 - ráno 7.3

tak už jsem to opravil, sorry že to nebylo předtim, dělal jsem to narychlo, a díky :)
Zinedine Zidane, navždy v srdci!
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Hokej