FINSKO: Mestis Jukurit - D Team

<<

Feedjo96

Příspěvek čtv 03. bře 2011 22:39:16

FINSKO: Mestis Jukurit - D Team

Obrázek FINSKO: Mestis - Play Off
JUKURIT - D TEAM

04.03.2011 17:30

Tak k prvnímu zápasů jsem přidal ještě zápas druhý a to mezi domácím Jukuritem a hosty D Team.
Jukurit má sérii pevně pod palcem a určitě ji bude chtít ukončit před domácím publikem a to velkým výpraskem.
Myslím, si že tady v tomto utkání jsou statistiky zbytečné a proto přidám jen nějaké základní + vzájemné zápasy obou týmů.
STAV SÉRIE: 2-0

Domácí Jukurit suveréně vyhrál finskou Mestis ligu, D Team se umístil až na 6.místě a již v této sérii je jasně vidět, že na mnohem lepší Jukurit zkrátka nemá, jak doma tak i venku.Jukurit v hlavní čáasti získal o 29 bodů více než právě D Team. Jinak Jukurit doma předvádí také brilantní výkony a to v podobě druhého místa v celkové tabulce hlavní části, za to D Team se na konci sezony umístil v tabulce hostujících celků až na 4.místě.

Pro mě je v tomto utkání favorit naprosto jasný a tomu napovídají i kurzy (1,20 na domácí), ale protože kurz 1,20 se mi hrát nechce zahraji si něco zajímavějšího... A to hlavně kvuli VZÁJEMNÝM ZÁPASŮM V PLAY OFF
28/02 JUK-TEA 8:2
02/03 TEA-JUK 0:5

Jak si zde můžete všimnout všechny zápasy zkončily minimálně 5brankovým rozdílem a od toho se odvíjí i můj dnešní tip, kterému věřím také proto, že Jukurit bude hrát před domácímy fanoušky, kterých přijde jako vždy hodně a D Team si ani nevrzne... (jediné čeho se trochu obávám je to, že trenér domácích bude šetřit klíčové hráče, ale i tak by to měl Jukurit naprosto v pohodě zvládnout)
____________________________________________________________________________________________
TIP: Handicap -2.5g JUKURIT VYHRAJE KURS: 1.90
Podtip: +5,5g KURS: 1,80
oba kurzy u Obrázek

GOOD LUCK
%%- %%- %%-
<<

Feedjo96

Příspěvek pát 04. bře 2011 20:05:17

Re: FINSKO: Mestis Jukurit - D Team

3-0 OK

Zpět na Hokej