Příspěvek čtv 03. bře 2011 19:59:44

Noční snajpři nhl

04.03.2011 01:00

Přátelé rozhodl jsem se že každý den vyberu 4 střelce které si dám na tiket já osobně a o ty se svámi podělím.Pár lidiček mě vyčetlo že neukáži tiket tak pro ně od dnešního dne bude i ten tiket k vidění.

Obrázek Boston-Tampa Bay Obrázek
Zde nemám jinou možnost než tipovat střelce jménem -M.LUCIC z kurzem 3,20 ObrázekObrázek
Tento snajpr vstřelil v posledních 5 zápasech 3 branky a připsal si 3 asistence.Nyní 2 zápasy bez golu tak věřím že se prosadí.

Obrázek NY Rangers-Minnesota Obrázek
Tady volím bojovníka rodáka z Polska -W.WOLSKI z kurzem 4,60 ObrázekObrázekv posledních 5 zápasech dal 2 branky a měl 1 asistenci je dravě drzí a věřím že se dnes prosadí

Obrázek San Jose-Detroit Obrázek
Tento tip asi nebude překvapením pro nikoho střelec jménem-P.MARLEAU z kurzem 3,20 Obrázek Obrázek
Snajpr který dokáže dát hatrik ale pak zas pár zápasů nic za posledních 5 zápasů pouze 2 branky a to je na jeho kvality málo,proto věřím že dnes přijde jeho golová smršt

Obrázek Carolina-Buffalo Obrázek
Tak tady je to má srdcovka hráč jménem -E.COLE z kurzem 4,10 Obrázek Obrázektento 32l matador má můj obdiv a přesně ví kam si stoupnout aby k němu přišla přihrávka a z té dokáže využít maximum.
Z posledních 5 zápasů má 1 branku a 4 asistence věřím že proti bloumajícímu soupeři se prosadí.

Tak a tiket najdete tam kam patrí ukazky tiketů.Gl všem
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek