Medveščak Záhřeb - Sibir Novosibirsk

<<

vsetinak2

Příspěvek ned 30. srp 2015 9:57:36

Neděle 30.8. v 17:30
KHL, hráno v Chorvatsku (Záhřeb)
Tip: Padne 6 a více branek
Kurz: 2.39 ( Tipsport) Obrázek

Tak na dnešní prosluněné odpoledne jsem si vybral jeden zápas z KHL. V 17:30 bude vhozeno úvodní buly v Záhřebu, kde se tamní Medveščak utká s Novosibirskem.

Já favorizuji domácí tým, který má poměrně dobrou výhodu nekvality ledu. Ano, zní to možná směšně, ale je to tak. V Záhřebu je samozřejmě vedro, kdo by to samozřejmě na konci srpna čekal, že. Díky tomu je led velice nekvalitní a na stadioně bývá poměrně hustá mlha. Domácí si na to už zvykli i během vzájemných zápasů, ale Novosibirsk by s tím mohl mít velký problém. První dvě kola Záhřeb zvládl tak na půl. Má 4 body za prohru v prodloužení s Chabarovskem a výhru nad Vladivostokem. Novosibirsk má stejný počet bodů, ale s odlišnými, kvalitnějšími soupeři. Prohráli v prodloužení v Moskvě a minulé kolo zvítězili v Čechově vysoko 1:5.

Záhřeb přes léto velice kvalitně posílil. Do týmu si přivedli hned 3 Čechy, kteří teď hrají celou první lajnu. jedná se o trojici Mertl - Kvapil - Smoleňák. Ze 5 vstřelených branek už tato lajna má na svém kontě 3 góly a prosadili se všichni po jednom gólu. Koupili si dále např. Saarinena, Zanoskiho, Genowaye a nebo Mantyleho. Celkově se Záhřeb proměnil v úplně jiný tým a v týmu už není totilk Kanaďanů, což beru jako krok dopředu. Novosibirsk se naopak bude muset letos obejít bez svých tahounů minulých ročníků. Odešli jim střelci Enlund, Koskiranta a také nadprůměrně produktivní obránce Hersley. Dále Mamashev, Kurgyshev a Ozhiganov. Naopak do týmu příliš kvalitních hráčů nepřišlo. Kdo se mi ale z posil líbí je Calle Ridderwal a Vladimír Roth. Dále přišel Vincour, Zhafyarov a Knyazev.

Co se mi velice líbí u Záhřebu je to, že střílí z každé pozice a nesnaží se za žádných okolností doma bránit. Hovoří za to i počet střel v obou zatím odehraných utkáních. Celkově za dva zápasy Záhřeb vystřelil na gólmany 61 střel. Novosibirsk je ale ještě aktivnější, ten má totiž na kontě už 67 střel. Tak aktivní týmy se jen tak nepotkávají, protože v Rusku málokdo je schopen za zápas vystřelit 30 krát na bránu. Teď se tyto týmy spolu utkají a já slibuji, že napadá hodně branek. Kurz 2.39 od Tipáče je znovu fantastickým vtípkem, který je třeba využít.

HLAVNÍ TIP: Medveščak Záhřeb - Sibir Novosibirsk # 2.39 Obrázek
<<

vsetinak2

Příspěvek ned 30. srp 2015 10:55:17

Re: Medveščak Záhřeb - Sibir Novosibirsk

Tip je 6 a více branek # 2.39 Tipsport, je to případně psané hned nahoře
<<

vsetinak2

Příspěvek pon 31. srp 2015 8:13:20

Re: Medveščak Záhřeb - Sibir Novosibirsk

4-2 OK

Zpět na Hokej