Kadaň-Kladno

4.2.2015 17:30:00
1. liga
Tip- Kladno s kurzem 1,7

Kladno
- Kurz na kladno se mi příjde lehce přehnaný viděl bych to spíše na kurz 1,4-1,5. Kladno se nachází na druhé příčce 1.české hokejové ligy a jde do tohoto zápasu s jediným cílem to vyhrát a udržet si druhou příčku pro Playoff a tím se vyhnout Chomutovu. Kladno má druhý nejlepší útok i obranu v lize. Z posledních 6 zápasu 4X výhra ,nestačili na druhou Jihlavu a první Chomutov.Největší + pro kladno vidím v tomto zápase v motivaci, sám trenér kladna v rozhovotu pronesl : „Tři body. Pro nic jiného si do Kadaně nejedeme,, a další + vidím v kvalitním týmu.
Poslední zápasy
HC Kladno KLH Chomutov 4 : 6
HC Kladno Hokej Šumperk 7 : 2
HC Kladno HC Havlíčkův Brod 4 : 1
Kadaň
Kadaň je teď podle mě úplně v jiném rozpoložení s součastnosti se nachází na 8 místě ligy. její nejlepší hráči odešli na ke konci ledna do Chomutova a tým má v současnté době složený převážně z hráčů z lavičky, na hře se to ihned projevilo za poslední 4 utkání 3X prohra a a jednou prohra v prodložení a to dokonce na domácí půdě s nejhorším týmem ligi s HC Havlíčkův Brod. Zkrátka současná hra je podle mě úplně jinde než na začátku sezony.
Poslední zápasy
Hokej Šumperk SK Kadaň 3 : 1
SK Kadaň HC Havlíčkův Brod 1 : 2
Horácká Slavia Třebíč SK Kadaň 3 : 1
Závěrem Motivace,forma,zkušení hráči to vše je na straně Kladna a navíc oslabený tým Kadaně.Jediné + pro Kadaň je domácí led, ovšem když je doma před 4 dny porazil i Havlíčkův Brod, myslím že pro namotivované a silné Kladno to bude jasná výhra.