HC Benátky - Piráti Chomutov

<<

FotbalBet.cz

Příspěvek stř 03. pro 2014 12:50:06

HC Benátky - Piráti Chomutov

Obrázek HC Benátky - Piráti Chomutov Obrázek

Datum a čas: 3. 12., 17:30
Stadion: Městský stadion (1500 míst)

Konečně!!! KONEČNĚ!!! Piráti Chomutov mají konečně odpovídající kurz! I když na výhru 1,7 není moc, pro Piráty je to vzhledem k předešlým kurzům dostačující.

PIRÁTI CHOMUTOV
Piráti jedou jako rozjetá mašina - 7 vyhraných zápasů v řadě s celkovým skóre 37:15 ! Zápasy mají opravdu gólové hody a vše je způsobeno skvěle fungujícím útokem v čele s Hovorkou, který vládne statistikám. Nutno zmínit trojici mladíčků Kämpf, O. Kaše a D. Kaše, kteří do týmu přináší rychlost a dravost, dokáží vytvořit spoustu šancí, ze kterých nakonec padají góly. Konečně se rozstřílela i obrana Pirátů, ta byla dlouho slabinou, spoustu chyb, nepřesností a pomoc v útoku naprosto marná. Neříkám, že se zlepšili celkově, to ne, obrana pirátů je pro mě stále vtip, který by neměl v Extralize co dělat, ale konečně se dokáží zapojovat do útočných akcí, vytvářet tlak od modré, střílet a v neposlední řadě přidávat i branky. Takže i když tedy Chomutov góly dostává, útočně tým funguje v tuto chvíli na 100% a to také znamená jasné první místo.

HC BENÁTKY
Benátky jsou na tom o poznání hůř, trenér si liboval když oznamoval, že tréninky budou probíhat v aréně extraligových Bílých Tigrů, no 11. místo v polovině základní části rozhodně nenapovídá, že by jim luxusní aréna nějak zvedla výkony. Přecijenom domácí zápasy stejně hrajou ve staré aréně v Benátkách. I když Benátky nedávno vypadaly, že by přecejen mohlo přijít nějaké zvednutí v tabulce, poslední dva zápasy opět prohráli a zejména musím zmínit prohru s Mostem 4:2, což znamenalo utnutí 7 leté série Mostu bez výhry nad Benátkami.

TIP
Důvody proč budu dnes věřit Chomutovu na jistou výhru? Tak především již zmiňované rozpoložení obou týmů, dále je to styl hry Benátek, na lepší týmy hrajou tvrdě, zapomínají na hokej (v zápase v Chomutově 3 bitky...) a tohle Chomutovu vyhovuje a trestá tyhle prasárny. V poslední zápase s Jihlavou to byl jasný důkaz, když Jihlava proseděla spoustu času na lavičce za nesportovní chování a Piráti vyhráli jasně 7:2. A posledním, takovým lehčím faktorem je, že cesta z Chomutova do Benátek není až tak dlouhá, něco málo přes 100 km tipuji. Pirátům dělají problémy hlavně výjezdy na Moravu, což se dnešního zápasu netýká.

Tip: Chomutov zvítězí v AH -1,5 @ 2,25 Obrázek
Fotbal a sázení mě prostě baví! Provozuju fórum Fotbalová Diskuze.
<<

FotbalBet.cz

Příspěvek čtv 04. pro 2014 10:36:51

Re: HC Benátky - Piráti Chomutov

Já se musím smát a zároveň se omluvit za tip. Tuto sezonu jsem na Chomutov vsadil potřetí a potřetí je tip KO. Můžou hrát jakkoliv dobře, ale jak si vsadím, utnu všechny jejich výkony... Asi se na ně vykašlu, za ty minikurzy to nestojí se nad nimi vůbec pozastavovat.

3:2pp TIP KO
Fotbal a sázení mě prostě baví! Provozuju fórum Fotbalová Diskuze.

Zpět na Hokej