Extraliga 31.1.

<<

johnypohorka

Příspěvek čtv 30. led 2014 22:17:44

Extraliga 31.1.

Můj pohled na zítřejší nabídku:

31.1./18:00
Liberec - Brno
Obrázek - Obrázek

Tip Domácí Over 2.5 (1,72 Obrázek ) 6/10 ... hlavní bet analýzy
Dvanáctý Liberec přivítá šestou Kometu. Domácí tým v úterý prohrál na ledě vedoucí Sparty 1:3, ale nepodal špatný výkon. Hlavně v poslední třetině utkání byl obstojným soupeřem a celkově Spartu přestřílel. V boji o předkolo play-off potřebuje Liberecký tým každý bod. Teď je na řadě domácí utkání, které tygři zvládají o poznání lépe než ty venkovní. Doma z posledních 8 utkání podlehl jen rozjetému Třinci. Co se střelecké produktivity týká, tak je Liberec i přes své umístění, třetím nejvíce skórujícím týmem. Ofenzívu táhne hlavně duo Nedvěd - Bartek. Po zranění je opět v dobré formě Fillipi. Ovšem v inkasovaných brankách je na tom hůře už jen poslední Chomutov. Tento problém má vyřešit příchod zkušeného Janka Lašáka, který nastoupí už proti Kometě a jak sám prohlásil, tak má přijít jako tahoun týmu a pomoci Liberci do play-off. Dle mě určitě dobrý tah. Ne, že by Melicharčík nebyl dobrým golmanem, ale přece jen Lašák má zkušenosti, kvalitu a jméno v extralize - pro boje o postup určitě velké plus. Brno naposledy vyhrálo v Chomutově 2:1. Žádné lehké utkání na to, že se jednalo o souboj s posledním. Navíc se zranil a do Liberce nepojede jeden z klíčových obránců Žižka. Předtím doma Brno přehrálo Slavii po nájezdech a uspělo na Kladně. Jinak v lednu 5 porážek.
Větší motivace a domácí led Liberce, posila v podobě Lašáka, ofenzivní síla domácích. To vše pro mě favorizuje domácí tým a věřím, že vstřelí minimálně 3 branky. Všechny dosavadní letošní vzájemná střetnutí vyhrál domácí tým.
Tip: Domácí (2,28 Obrázek ) 4/10

31.1./17:30
Chomutov - Třinec

Tip Over 5.5 (2,14 Obrázek ) 4/10
Dále mě láká over 5.5 v Chomutově, kam přijede rozjetý Třinec. Domácí tým bez obránců Pulpána, Mrázka, Rutty a Bartejse a s pro mě nestabilní golmanskou dvojicí Růžička - Kostúr. Chomutov s teoretickou šancí na udržení bez baráže. Každý bod, každý gól, ale může působit velmi pozitivně. Hosté jedou s plným kádrem. O jejich síle jsem tu nedávno psal. Ve Zlíně sice podlehl Třinec 3:2, ale poté doma jasně přehrál mistrovskou Plzeň 5:1. Vzájemná utkání letos bohatá na góly - 6:4, 2:5, 2:1. Věřím, že to bude padat i zítra. Navíc za krásných 2,14 u Pinnacle Sports.

Ještě upozorním na utkání Sparta - Karlovy Vary. Kde se mě líbí hcp +2.5 na hosty za sice nízkých 1,63 u Sportingbetu, ale pokud se někomu hodí do nějaké AKOvky. Tak nějak čekám, že za domácí nastoupí do branky poprvé Málek. Uvidíme co vykouzlí pokud se v brance objeví. KV jsou mezi trojicí nejlepších týmů dle aktuální formy. Bojují o desítku a bojují velice dobře. Sice budou hrát na ledě lídra, ale to je dle mě pro ně ještě větší motivace, ikdyž se jim na Spartu letos vůbec, ale vůbec nedaří. Skóre 21:1 ze tří utkání mluví za vše. I přesto věřím, že v tomto zápase o více jak 2 branky neprohrají.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek pon 03. úno 2014 12:56:33

Re: Extraliga 31.1.

Liberec - Brno 0:3
2x KO

Chomutov - Třinec 3:4
Over OK
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Hokej