Třinec-Sparta Praha

<<

Kapr

Příspěvek čtv 31. led 2013 22:46:03

Třinec-Sparta Praha

01.02.2013 17:00

Obrázek VS Obrázek

Na zítra jsem si připravil tenhle zápas a to z jednoho důvodu. Domácímu Třinci schází na první příčku, a tím i na možnost zabojovat o prezidentský pohár, pouhé 4 bodíky. V cestě jim však stojí valaši ze Zlína, na které momentálně ztrácí 2 body a tápající Škodováci. Pokud uvážíme momentální rozpoložení Škodováků, mohl by tento zápas rozpoutat boj o pohár právě mezi Zlínem a Třincem. Momentálně se však mašina domácích zadrhla a bylo to vidět na posledních dvou utkáních, kdy doma podlehli Vítkovicím 4-5 a poté horko těžko uhráli remízu na Chomutovském ledě. Zajímavé je hlavně to, že se domácím nedaří vstupy do utkání. Na jejich ledě jim Vítkovice nadělili 4 goly za pouhých 16 minut. Na pirátské půdě dostaly 2 branky během 17 minut.
Takže jsem zvědavý jak zvládnou vstup do zítřejšího zápasu. Zranění hráči Bonk a Galvas.

Obrázek

Sparta se vyhoupla na 5 místo tabulky a nevypadá to, že by se chtěla zastavit, když vyhrála již 10 zápas v řadě.
Jejich síla je hlavně v přesilových hrách, které mají zmáknuté na výbornou. "Máme sice sérii dobrých utkání, ale musíme nadále hrát zodpovědně, s pokorou a dodržovat systém, který jsme si nastavili," nechal se slyšet kouč Sparty, Josef Jandač.
Sparta se pokusí prodloužit vítěznou šnůru a podle mne se jí alespoň bod podaří ukořistit. Pokud si domácí nedají pozor na zbytečné fauly, bude to pro ně smrtící. Moje prognóza je, že Sparta vstřelí rychlý gól a tím se rozpoutá střelecká bitva.

27. září: HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec 3:4
4. listopadu: HC Oceláři Třinec – HC Sparta Praha 6:1
22. prosince: HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec 4:2

Můj hlavní typ:Neprohra hostů kurz 1,63 Obrázek
Vedlejší typ:hosté-remíza kurz 10 Obrázek
Střelec zápasu -Hlinka Jaroslav kurz doplním
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

Kapr

Příspěvek pát 01. úno 2013 17:43:47

Re: Třinec-Sparta Praha

Tak podle mého předpokladu.Domácí Oceláři měli šanci zahrát si přesilovku 5-3 a le tu nedokázali využít ,naopak Sparta v oslabení dokázala skorovat a poté přidala druhý gol.Stav po první třetině 0-2 .Jsem zvědav jestli se dokáží domácí zmotořit ,ale dosavadní hra na to neukazuje.
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

Kapr

Příspěvek pát 01. úno 2013 19:40:56

Re: Třinec-Sparta Praha

Tak nakonec výsledek 4-5 Sparta dokázala vyhrát i když poslední třetina patřila jednoznačně domácím když dokázali vstřelit 3 goly .Sparta si však 11 výhru v řadě udržela.Tip OK.

Zpět na Hokej