Chomutov - Ústí (hokej)

<<

kovyMAN

Příspěvek stř 07. pro 2011 14:11:40

Chomutov - Ústí (hokej)

Obrázek 1. hokejová liga

Obrázek Piráti Chomutov - Obrázek Ústečtí Lvi
Dneska velmi zajímavý zápas v 1.lize, střetávají se Piráti Chomutov a Ústečtí Lvi (17:30) , regionální derby, které každý zápas nabízí mnoho zajímavých situacích a asi ten nejlepší hokej na který se v 1.lize dá jít podívat. Rivalita je jak mezi fanoušky tak i mezi hráči. A i přesto, že nejde o přímý souboj o první místo, Chomutov by rád se přiblížil Ústí na rozdíl 6 bodů a odrazil útok Jihlavy a Olomouce.

Tabulka:
1. Ústí nad Labem 134:47 73bodů
2. Chomutov 102:59 64bodů
3. Olomouc 89:52 61bodů
4.Jihlava 91:55 58bodů

Marodka:
Ústí: Černý, Zeman, Pajič, Suchý
Chomutov: Pavlas, Helminen, Fiala, Macháček

Pravděpodobné sestavy:
Ústí: Francouz (Orct) - Pavlík, L. Poživil, A. Sedlák, Klobouček, Gureň, Sklenička, Holomek - Šagát, Roubík, Ludvík - Třetina, Pazourek, Daniel Boháč - Lev, Rod, Handlovský - R. Kovář.

Chomutov: Laitinen (Hanuljak) - Palin, Pulpán, Grof, Mrázek, Rutta, Jillson, Bartejs, Havíř - Hruška, Kraft, Hřebejk - Seman, Gajovský, Procházka - Ondřej, Sikora, Hafenrichter - Jíra, Endál, Hromas

Vzájemné zápasy(letos):
Chomutov - Ústí 3:1
Ústí - Chomutov 3:2 sn.

Forma:
Chomutov se pomalu dostává do formy a 7 zápasů za sebou neprohrál, Ústí prohrálo doma s Pískem a v Benátkách vyhráli až na nájezdy(dostali tam 4 góly, což se jim ještě v letošní sezóně nestalo), ale i tak si myslím, že na zápas budou velice dobře připraveni a vyhecováni (po incidentu z minulého zápasu na ledě Chomutova -> Hostující Třetina dostal v čase 54:40 neobvyklí 7 minutový trest).

TIP:
Chomutov - Ústí 1 (Kurz 2,1 Obrázek ) -> V tomto zápase věřím více Chomutovu, dokážou se dobře připravit na silná mužstva (větší motivace než třeba na Most) a domácí poženou diváci, kterých by na dnešní zápas mělo přijít přes 3 tisíce. Podle mě se teď nachází Chomutov ve větší pohodě.

GL %%-
<<

radim

Příspěvek stř 07. pro 2011 16:08:42

Re: Chomutov - Ústí (hokej)

myslíš že je vyhecuje jen to že měl někdo údajně napadnout rozhodčího??to je teda důvod...to můžu napsat že ústí vyhecuje to že chomouty neporazili ještě letos za tři body a půjdou do toho,jejich forma je taky výborná..ale navíc se zranili beci Gureň,Poživil,to nezmiňuješ,ze Sparty získali sice hned Husáka ale to jen taková rychlá záplata,a nebude náhodou už zase hrát Alinč??ve slavii má jen střídavý starty a ústí získalo ze slavie i Čermáka
ObrázekObrázekObrázek
<<

kovyMAN

Příspěvek stř 07. pro 2011 16:20:24

[quote="radim"]myslíš že je vyhecuje jen to že měl někdo údajně napadnout rozhodčího??to je teda důvod...to můžu napsat že ústí vyhecuje to že chomouty neporazili ještě letos za tři body a půjdou do toho,jejich forma je taky výborná..ale navíc se zranili beci Gureň,Poživil,to nezmiňuješ,ze Sparty získali sice hned Husáka ale to jen taková rychlá záplata,a nebude náhodou už zase hrát Alinč??ve slavii má jen střídavý starty a ústí získalo ze slavie i Čermáka[/quo

Byla tam aféra, že po gólu Chomutova se vyply světla a Třetina údajně něco řekl rozhodčímu a dostal neobvyklí 7 minutový trest (když do konce bylo něco okolo 6 minut) -> a prý se rozhodčí mstil za hokejbalový zápas. Takže si myslim, že budou naštvaný, že je posledně rozhodčí poškodil.

Alinč by měl hrát, toho jsem tam zapomněl připsat, to se omlouvám :)

Byla to moje první analýza :)
<<

radim

Příspěvek stř 07. pro 2011 16:41:39

já vím co se tam stalo,nemusíš mi to vysvětlovat,jen říkám že to je hloupost aby je tohle nabudilo,a hlavně bude tam úplně jinej rozhodčí přeci!!! ten konflikt byl osobní,to nemělo s týmy co dělat,bylo by jiné kdyby Třetina někoho s Chomoutů zranil a teď opět hráli spolu tak po něm půjdou to je jasný,ale tamto je podle mě naprosto zanedbatelné..to si najdi jak se jmenoval ten rozhodčí a až bude pískat zápas kde bude hrát Třetina tak už to bude důležité
ObrázekObrázekObrázek
<<

kovyMAN

Příspěvek stř 07. pro 2011 16:47:58

radim píše:já vím co se tam stalo,nemusíš mi to vysvětlovat,jen říkám že to je hloupost aby je tohle nabudilo,a hlavně bude tam úplně jinej rozhodčí přeci!!! ten konflikt byl osobní,to nemělo s týmy co dělat,bylo by jiné kdyby Třetina někoho s Chomoutů zranil a teď opět hráli spolu tak po něm půjdou to je jasný,ale tamto je podle mě naprosto zanedbatelné..to si najdi jak se jmenoval ten rozhodčí a až bude pískat zápas kde bude hrát Třetina tak už to bude důležité

Sice ten konflikt byl osobní, ale přeci nepoškodil jen Třetinu, ale celý tým! :)
<<

kovyMAN

Příspěvek stř 07. pro 2011 16:50:48

Každopádně to nebude alfa omega zápasu. Ale vyhecovaný to bude tak jako každý zápas, přece jen derbíčko :D
<<

kovyMAN

Příspěvek čtv 08. pro 2011 12:26:20

TIP OK %%-

Zpět na Hokej