Slovensko 4.12

<<

MaTeJ47

Příspěvek sob 03. pro 2011 14:01:44

Slovensko 4.12

>>> Viem,že v slovenskej lige bolo a zrejme aj bude mnoho nečakaných výsledkov,no aj napriek tomu skúsim rozanalyzovať všetky zápasy. <<<

HK Poprad - MHC Mountfield (Martin)

17:00

Poprad je aktuálne na 3.mieste ked má 52 bodov. Mužstvo je podľa mňa veľmi slušne poskladané a zapravdu mi dáva aj počet strelených golov (98), čo ja najviac spomedzi všetkých tímov. Hlavne na domácom úzkom klzisku hrajú veľmi dobre a strieľajú mnoho golov. Posledne zdolali Zvolen 6-4, predtým B.Bystricu 1-3 a Nitru 2-1. Medzi ústredné postavy tímu patria skúsený hráči ako Suchý, Kroták, Kuľha, Kmiť či Vaic.
Martin má 35 bodov a je siedmy. MHC sa však po skvelých výkonoch a výsledkoch, opäť prestáva dariť a nepredvádza už taký hokej ako predtým. Mountfield prehral v Žiline 4-1, s Košicami 0-3 a v B.Bystrici 1-3. Teraz čaká mladý celok ťažký zápas pod Tatrami. Medzi opory tímu patria Markovič, Važan, Škoda či Galamboš.

Poprad @ 1,6

HK Nitra - MsHK Žilina

Nitra je jasne posledná,ked má len 22 bodov a tréner Jaško vyhodil dosť hráčov,pričom sa vyjadril v tom zmysle že sezonu dohrá radšej s mladými hráčmi ktorý majú chuť bojovať za Nitru. Celok opustili Podstavek, Korhoň, Polák, Penker, Chrenko (dal výpoved). Nitranom sa však ani teraz moc nedarí. V posledných zápasoch predvádzali solídne výkony no na body to väčšinou nestačilo. Nitra prehrala v Poprade 2-1, so Zvolen 4-5sn a aj so Slovanom 4-3.
Žilinskí vlci sú ôsmy a majú 33 bodov. Momentálne hrá Žilina celkom dobre,ked zdolala Martin 4-1, prehrala tesne v Skalici 3-2 a vyhrala s Trenčínom 4-2. Mužstvo ťahajú hlavne bratia Hunovci a skvelý golman Laco. Verím,že aj v Nitre ukážu niečo zo svojho umenia a pomôžu svojmu celku k nejakým bodom.

Neprehra Žiliny @ 1,52

HK 36 Skalica - HC 05 B.Bystrica

Skalica je na prvom mieste a myslím,že zaslúžene. Záhoráci predvádzajú najkrajší hokej a hlavne majú pomerne vyrovnané výkony. Mužstvo ťahá hviezdny Pálffy,ktorému sekundujú Lušňák,Školiak či Hruška. Skalica po prehre 7-3 na Slovane zdolala doma Žilinu 3-2 a Košice 3-1 a verím,že do tretice budú na domácom ľade úspešný.
Bystričania majú 31 bodov a sú na 9.mieste. Cieľom klubu pred sezonou boli hrať v horných poschodiach tabuľky no zatiaľ to akosi nejde. B.Bystrica potrebuje vyhrávať a o to by sa mali postarať aj 2 nové posily- Jabrocký a Hvila. Baranom to strelecky ozaj nejde o čom svedčia aj posledné zápasy- prehra s Košicami 2-1 a Popradom 3-1 a posledne výhra 3-1 s Martinom. Otázny je štart Hvilu,ktorý čaká na potvrdenie prestupu z Jeseníc.

Skalica @ 1,7
VZ Skalica @ 1,37

Dukla Trenčín - HC Košice

Dukla je na 6.pozícii ked nazbierala 39 bodov. Trenčínu to v poslednej dobe nejde a mužstvu citeľne chýba zranený kapitán Pardavý. Po zranení sa do zostavy vracia Gašparovič a novou tvárou v mužstve je Fabuš z Košíc. Trenčania ťahali za kratší koniec povrazu vo Zvolene (3-0), so Slovanom (1-3) a aj v Žiline (4-2). Myslím,že doma s Košicami budú musieť podať nadpriemerný výkon aby bodovali.
Majster z Košíc sa prepadol na 4.mieste a rád by sa vrátil vyššie. Východniari v posledných zápasoch herne neoslinili,kde sa vytrápili k výhre 2-1 s B.Bystricou , v Martine uspeli 0-3 a v dôležitom zápase prehrali v Skalici 3-1. Košice sa spoliehajú na borcov ako Miklík, Gron, Dravecký či Haščák. Obom celkom to moc nejde a tak očakávam menší počet golov.

Under 5,5 @ 1,7
Under 6,5 @ 1,34

HKm Zvolen - HC Slovan Bratislava

Piaty Zvolen má 48 bodov a po skvelom úvode sezony mužstvu zrejme dochádza dych. S tímom už naviac nepokračuje ukrajinský veterán Šachrajčuk. Zvolenčania po výhre 3-0 nad Trenčínom podali podpriemerný výkon v Nitre,kde vyhrali až po nájazdoch 5-4. V poslednom kole prišla prehra 6-4 v Poprade a hlavne obrana vyrábala až banálne chyby. Nato by mohli so Slovanom doplatiť.
Slovan je na 2.mieste s 53 bodmi. Bratislavčania síce vyhrávajú no v mnohých zápasoch sa až príliš nadrú na body. Príkladom je posledný zápas s Nitrou (4-3),ktorý sa niesol v dusnej atmosfére. Predtým belasí uspeli v Trenčíne 1-3 a so Skalicou 7-3. Aktuálne je zranený Hudec a otázniky visia nad štartmi Šatana a Švárneho (obaja dostali v poslednom zápase DKZ + Šatan mal aj tržnú ranu na hlave) a otázny je štart aj Kukumberga (posledný zápas nedohral).

Under 5,5 @ 1,7

Kurzy od stávkovej kancelárie Obrázek

Všetkým GL a ak niečo budete hrať tak neodporúčam nejak veľký vklad.
<<

radim

Příspěvek sob 03. pro 2011 15:05:54

Re: Slovensko 4.12

slováky nebrat,špína...ale z toho výběru se mi líbí trenčín - košice under,to by mohlo dojít
ObrázekObrázekObrázek
<<

adiavy

Příspěvek sob 03. pro 2011 15:07:43

radim píše:slováky nebrat,špína...ale z toho výběru se mi líbí trenčín - košice under,to by mohlo dojít

"slávaky nebrat, špína" si myslel akože slovenskú ligu že ano?
<<

adiavy

Příspěvek sob 03. pro 2011 15:07:43

radim píše:slováky nebrat,špína...ale z toho výběru se mi líbí trenčín - košice under,to by mohlo dojít

<<

MaTeJ47

Příspěvek sob 03. pro 2011 15:14:49

viem však hned v úvode nato poukazujem..mne osobne sa najviac pozdáva Poprad
<<

radim

Příspěvek sob 03. pro 2011 15:33:08

adiavy píše:

bavíme se o sportu,ne o nárosnostech! ale jestli si tak zanícený a hrdý slovák proč máš ty citáty jeden latinsky druhej anglicky??dej si to tam ve slovenštině ne? :)

Matej:jojo vím žes to psal nahoře,myslím že slováky bude teď dobré dávat tak akorát + , - a nebo zápasy dávat přes nulu(nebo celkový vítěz)
ObrázekObrázekObrázek
<<

adiavy

Příspěvek sob 03. pro 2011 15:36:17

radim píše:ale jestli si tak zanícený a hrdý slovák proč máš ty citáty jeden latinsky druhej anglicky??dej si to tam ve slovenštině ne? :)

Pretože to je originál ;)
<<

radim

Příspěvek sob 03. pro 2011 15:43:27

:))
ObrázekObrázekObrázek
<<

joker

Příspěvek sob 03. pro 2011 15:44:25

slovensku ligu sledujem najme poprad kazdy domaci zapas :) poprad s martionom hraju vzdy vyrovnany hokej ale poprad ma teraz velmi dobry kader velmi dobri hokejisti pokope aaa po navrate krotaka hrali proti zvolenu velmi dobre trochu slabsi vykon brankara popradu ale treba uznat ze vacsinu nevidel :) martin sa teraz trochu prebral po krize 6 ci kolko zapasov v rade vyhrali ale nemyslim ze v poprade vyhraju pretoze popradu ide o 1.miesto na ktore by sa velmi radi dostali urcite by som nehral 1.tretinu na poprad lebo tu zvyknu vypustit zahral by som sii ze ARNE KROTAK DA GOL lebo posledny zapas siel do toho naplno a dokazom su jeho 2 goly ale 1ka by mala vyjst GL!
<<

MaTeJ47

Příspěvek sob 03. pro 2011 15:48:34

No mne v piatok krásne vyšiel Poprad,B.Bystrica,Slovan a mal som to bez nuly a sklamali ma po dlhej dobe rakúšania :/
radim píše:Matej:jojo vím žes to psal nahoře,myslím že slováky bude teď dobré dávat tak akorát + , - a nebo zápasy dávat přes nulu(nebo celkový vítěz)
<<

MaTeJ47

Příspěvek ned 04. pro 2011 19:25:11

Poprad 2-1 Martin
Výhra Popradu >>>
OK

Nitra 1-5 Žilina
Neprehra Žiliny >>>
OK

Skalica 1-0 B.Bystrica
Výhra Skalice >>>