NHL : Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

<<

Steve

Příspěvek čtv 13. říj 2011 18:24:14

NHL : Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

14.října 01:00

Znovu napíšu pouze důvody, proč by měl zápas vyjít.

1) Pittsburgh má dlouhodobě zraněného Crosbyho a stále je na marodce i Malkin a dále ještě obránce Orpik. Naproti tomu Washington má zraněné jen dva z nejslabších hráčů, Johna Erskina a Toma Potiho, což rozhodně nebude takové oslabení jako v případě Pittsburghu.

2) Četl jsem článek, podle kterého si brankáři WSH (Neuvirth a Vokoun) rozdělí sezonu napůl, tímpádem dnes bude chytat Vokoun, kterého považuji za lepšího brankáře a věřím, že ve svém druhém zápase za Washington zachytá skvěle. Naopak v Pittsburghu by dnes pravděpodobně měla chytat dvojka Johnson, který je naopak dlouhodobě slabším gólmanem než jednička Pittsburghu Fleury, je však otázkou, jestli tomu tak doopravdy bude, protože tohle je poměrně důležitý a prestižní zápas.

3) Oběma rivalům se v nové sezoně zatím daří skvěle, Pittsburgh má 3W a 1L, Washington dvě výhry ze dvou zápasů. Tento zápas je jedním z nejsledovanějších duelů NHL poslední doby, proto oba týmy budou jistě nažhaveny na vítězství a nic nepodcení.

4) Pittsburgh bude znovu hrát svoji obranou hru s brejky a pokusy o jakési náhodné ušmudlané góly, tentokrát to ale dle mého názoru stačit nebude, protože k tučňákům z Pittsburghu přijíždí jeden z nejsilnějších týmů ligy Washington, který svou ofenzivou dokáže tučňáky roznést na kopytech. Od Pittsburghu čekám maximálně dva góly. Dobrým předpokladem pro vítězství Capitals bude zajištěná obrana, na kterou bude jistě generální manažer hostí George McPhee klást dostatečný důraz a dále jistota v bráně v podobě nám všem dobře známého Tomáše Vokouna.

5) Dále předpokládám, že se dnes proti Pittsburghu prosadí Alexander Ovechkin, který se ještě za dva zápasy do sítě soupeře netrefil, věřme dnes však při předpokládaném vyšším vítězství Capitals, že Alex síť nejednou svou pověstnou dělovkou protrhne. Vysoký ice time, dobré místo při přesilovce, či první formace se skvělým nahrávačem Backstromem jsou tomu předzvěstí.

TIPY:

Vítězství Washington @ 2.29 Obrázek
@ 2.35 Obrázek
@ 2.50 Obrázek
@ 2.25 Obrázek
@ 2.30 Obrázek

Alexander Ovechkin vstřelí gól @ 2.70 Obrázek
<<

Radekk

Příspěvek čtv 13. říj 2011 18:58:23

Re: NHL : Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

Výborná analýza... S tímhle kurzem by byla škoda do toho nejít...
<<

Steve

Příspěvek čtv 13. říj 2011 22:07:58

Wošikntn Kepitls!
<<

bananajoe

Příspěvek pát 14. říj 2011 0:04:17

Ach oči ma bolia ale pozriem minimálne prvú tretinu, šiel som do toho aj ja. GL Caps.
Fortuna 2,65 TERNO dňa.
MIGHTY REDS
Obrázek Obrázek
<<

Steve

Příspěvek pát 14. říj 2011 6:19:42

Hmm, Washington bohužel vyhrál až v prodloužení, což jsem měl asi pojistit. Vyrovnávací gól na 2:2 dostal až 3 a půl minuty před koncem, to je hodně velká škoda, chybělo málo. Průběh zápasu i brankáře jsem předpověděl, no čekal jsem dnes daleko lepší ofenzivu od Washingtonu, která na slabého Johnsona vyslala pouhých 19 střel, troufám si tvrdit, že kdyby tak učinila víckrát, Johnson by za svá záda jistě nějaké další puky pustil, naopak Vokoun dnes chytal skvěle.

Výhra Washingtonu tip KO
Alexander Ovechkin vstřelí gól OK
<<

pacient

Příspěvek pát 14. říj 2011 10:06:35

Steve píše:Hmm, Washington bohužel vyhrál až v prodloužení, což jsem měl asi pojistit. Vyrovnávací gól na 2:2 dostal až 3 a půl minuty před koncem, to je hodně velká škoda, chybělo málo. Průběh zápasu i brankáře jsem předpověděl, no čekal jsem dnes daleko lepší ofenzivu od Washingtonu, která na slabého Johnsona vyslala pouhých 19 střel, troufám si tvrdit, že kdyby tak učinila víckrát, Johnson by za svá záda jistě nějaké další puky pustil, naopak Vokoun dnes chytal skvěle.

Výhra Washingtonu tip KO
Alexander Ovechkin vstřelí gól OK

slabého Johnsona? kdyby byl slabý tak v životě si nezahraje NHL ;)

Zpět na Hokej