HC Dukla Jihlava - HC Most
Dátum: 10.10.2011
Čas: 17:30
HC Dukla Jihlava:
Domáci sú na 5. mieste tabuľky, ich zápasová bilancia je 6-0-0-0-4 a skóre 31:26. Doma hrali zatiaľ len 3 zápasy, no nenašli v nich premožiteľa, domáce skóre je 12:7 čo robí priemer 6,33 gólu na zápas, výrayne k tomuto priemeru však dopomohla gólová prestrelka s Trebíčom, posledným tímom tabuľky 6:5. Dnes sa však stretnú s predposledným a predpokladám že opäť padne v zápase dostatok gólov.
Posledných 6 zápasov:
HC Slovan Ústečtí Lvi-HC Dukla Jihlava 6:1
HC Dukla Jihlava-KLH Chomutov 3:2
HC Havlíčkův Brod-HC Dukla Jihlava 4:2
HC Benátky Nad Jizerou-HC Dukla Jihlava 2:1
HC Písek-HC Dukla Jihlava 1:4
HC Dukla Jihlava-Horácká Slavia Třebíč 6:5
HC Most:
S 10 bodmi na konte im patrí predposledné miesto, skóre majú 25:40 a bilanciu 2-2-0-0-6. Vonku sa im nedrí, zo 4 stretnutí získali len 2 body pri skóre 11:20 čo dáva priemer 7,75 gólu na zápas. Proti Olomoucu padlo v zápase 6 gólov, proti Slovanu 9, proti Havlickovmu Brodu 7 a proti Písku 9 preto verím že gólové hodz budú aj dnes.
Posledných 6 zápasov:
HC Most-HC Berounští Medvědi 3:2
HC Olomouc-HC Most 5:1
HC Most-HC Hradec Králové 1:7
HC Most-Hokej Šumperk 5:2
HC Slovan Ústečtí Lvi-HC Most 7:2
HC Most-KLH Chomutov 0:4
Záver:
Predpokladám víťaystvo domáceho celku, hostia taktiež dokážu streliť pár gólov no na celkové víťazstvo to stačiť nebude a mohlo by to pomôcť k vyššiemu počtu gólov. Kedže kurz 1,30 na Jihlavu je pre mňa nezaujímavý, rozhodol som sa pre:
Viac ako 5,5 góla @ 1,55
Kurz je vypísaný stávkovou kanceláriou Fortuna.
Čas: 17:30
HC Dukla Jihlava:
Domáci sú na 5. mieste tabuľky, ich zápasová bilancia je 6-0-0-0-4 a skóre 31:26. Doma hrali zatiaľ len 3 zápasy, no nenašli v nich premožiteľa, domáce skóre je 12:7 čo robí priemer 6,33 gólu na zápas, výrayne k tomuto priemeru však dopomohla gólová prestrelka s Trebíčom, posledným tímom tabuľky 6:5. Dnes sa však stretnú s predposledným a predpokladám že opäť padne v zápase dostatok gólov.
Posledných 6 zápasov:
HC Slovan Ústečtí Lvi-HC Dukla Jihlava 6:1
HC Dukla Jihlava-KLH Chomutov 3:2
HC Havlíčkův Brod-HC Dukla Jihlava 4:2
HC Benátky Nad Jizerou-HC Dukla Jihlava 2:1
HC Písek-HC Dukla Jihlava 1:4
HC Dukla Jihlava-Horácká Slavia Třebíč 6:5
HC Most:
S 10 bodmi na konte im patrí predposledné miesto, skóre majú 25:40 a bilanciu 2-2-0-0-6. Vonku sa im nedrí, zo 4 stretnutí získali len 2 body pri skóre 11:20 čo dáva priemer 7,75 gólu na zápas. Proti Olomoucu padlo v zápase 6 gólov, proti Slovanu 9, proti Havlickovmu Brodu 7 a proti Písku 9 preto verím že gólové hodz budú aj dnes.
Posledných 6 zápasov:
HC Most-HC Berounští Medvědi 3:2
HC Olomouc-HC Most 5:1
HC Most-HC Hradec Králové 1:7
HC Most-Hokej Šumperk 5:2
HC Slovan Ústečtí Lvi-HC Most 7:2
HC Most-KLH Chomutov 0:4
Záver:
Predpokladám víťaystvo domáceho celku, hostia taktiež dokážu streliť pár gólov no na celkové víťazstvo to stačiť nebude a mohlo by to pomôcť k vyššiemu počtu gólov. Kedže kurz 1,30 na Jihlavu je pre mňa nezaujímavý, rozhodol som sa pre:
Viac ako 5,5 góla @ 1,55
Kurz je vypísaný stávkovou kanceláriou Fortuna.