MS - Švédsko – USA 4.5.2011

4.5.2011 – 20.15, Steel Arena Košice
Opět jeden duel z východu Slovenska, z Košic. Zítra se zde od 20.15 střetnou o prvenství ve skupině hráči Švédska a USA. Momentálně navrch mají hráči USA, kteří získali o dva body více než Švédsko. Švédové velmi velmi překvapivě ztratili body s Norskem, kdy mu podlehli 4:5 na najézdy. A to již po první třetině vedli 3:1 a měli nakročeno k vítězství. Včera švédové porazili Rakousko 3:0. Něco k USA. Ti zatím odvedli svůj standard porazili jak Norsko, tak Rakousko a zítra budou hrát o body do osmifinálové skupiny. Američané mají celkově na turnaji nezkušený mančaft, s věkovým průměrem jsou tak nějak se Švédskem nastejno, ovšem mají mladé zadáky, mladé obránce. Posudte sami… V obraně jsou ročníky 89,87,83,84,91,82,89,87. Od Amíků se na tomto turnaji celkově moc nečeká a tak kurz, který je k mání na zítřejší vítězství Švédska je pro mě překvapivě vysoký. Nejspíš v tom hraje asi fakt, že Švédové ztratili body s Norskem a vyšším rozdílem neporazili Rakousko. Švédové hráli velice dobře před šampionátem na českých hrách, takže nějak nechápu proč se jim zítra příliš nevěří. Já bych viděl kurz fair někde kolem 1.8. Chance třeba vypsala kurz 1.65… To Fortuna ma …Tak ten já můžu… predpokladam ze kurz pujde dolu.
Tip, výhra Švédska po 60.minutách, kurz 1,8