Střelci play off NHL 23.4.2011 od 1:30hod.

Střelec - James van Riemsdyk 21leté křídlo Philadelphie Flyers nastoupí už k pátému zápasu v play off v letošním ročníku .Předchozích 4 zápasech patřil k tomu lepšímu v dresu Philadelphie v zápasech proti Buffalu byl 2x vyhlášen první hvězdou zápasu přestože skóroval jen jednou ve druhém zápase.Na ledě stráví zhruba 17min. za zápas na bránu soupeře vystřelil prozatím 20x a dal jeden gól . V ranním utkání proti Buffalu by se mohl hráč s číslem dresu 21 opět prosadit na domácím ledě a potvrdit dobrou formu v play off.

James van Riemsdyk
Střelec - James van Riemsdyk kurz - 3.60 u -

Střelec - Mike Fisher 30letý zkušený centr Nashville Predators pro kterého to už bude 80 zápas play off v kariéře .Proti Anaheimu se mu daří v dosavadních 4 zápasech dal 3 góly z 12 střel které poslal na branku soupeře.Samozřejmě se nabízí v tomto zápase více střelců zejména v domácím celku ať už to je veterán a nejlepší střelec této série Teemu Selanne autor 5 branek nebo Corey Perry či Ryan Getzlaf.Přesto jsem si vybral právě hráče hostů Mike Fishera už jen kvůli kurzu.

Dva nejlepší střelci této série Mike Fisher a Teemu Selanne
Střelec - Mike Fisher - kurz - 3.90 u

Střelce jsem už letos dávat nechtěl na fóru do analýz,ale trochu to tu chybí tak jsem porušil svůj závazek a dal je .Budu se opakovat není třeba hodnotit mé analýzy a už vůbec ne jen proto že mě někdo zná už delší dobu tady na fóru a dá mi hodnocení ze známosti . Uvítám spíš nějaké názory .

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr