Colorado Avalanche - Dallas Stars

<<

Briere4

Příspěvek pát 08. dub 2011 8:55:25

Colorado Avalanche - Dallas Stars

Obrázek vs Obrázek
Zápas začína 9.4. 03:05 v Pepsi Center v Colorade

Môj kôň ma zatiaľ nesklamal. Posledné 2 zápasy mi vyhral a to v kurzoch 1.80, keď vyhral doma nad Columbusom 3:0 a 1.60, keď vyhral taktiež doma nad Coloradom 4:2. V prípade Dallasu nie je čas na oddych, ich rivali Anaheim a Chicago vyhrali svoje zápasy. Anaheim 6:2 a Chicago skoro zakoplo, keď muselo doťahovať dvoj gólový náskok St.Louis ale nakoniec vyhrali 4:3pp. Takže v tabuľke sa nič nezmenilo, len majú celky o jeden zápas menej a o 2 body viac.

Dallas si dnes v noci zopakuje zápas s Coloradom, len s tým rozdielom, že nebudú hrať doma, čo trochu zavážilo, pretože sa kurzy zmenili. Oproti včerajším 1.60 sa to dnes pohybuje okolo 2.00 a nikto sa v zápase nezranil.
Hráči Stars musia predviesť lepší výkon ako pri včerajšom domácom víťazstve 4:2, pretože, keď sa dostali do dvoj gólového vedenia pustili nohu z plynu a Colorado znižovalo. Najprv na 2:1 potom na 3:2. V Pepsi Center si toto nemôžu dovoliť.

Dnes verím, že buď Chicago alebo Anaheim zakopnú. Osobne by som si prial aby čierny Peter Jeník ostal v rukách Chicaga. :p

Tip 2 v kurze 1.95 Obrázek

Pre menej odvážnych tip na víťaza v kurze 1.55 Obrázek
nepotrebujem písať veľa, podstatou je správny tip
Obľúbené celky: Obrázek NJD Obrázek TH Obrázek KE
<<

Briere4

Příspěvek sob 09. dub 2011 4:31:54

Re: Colorado Avalanche - Dallas Stars

2:3 TIP OK
nepotrebujem písať veľa, podstatou je správny tip
Obľúbené celky: Obrázek NJD Obrázek TH Obrázek KE

Zpět na Hokej