Japonská J. League

<<

Z4ch4r!

Příspěvek pát 16. lis 2012 12:06:48

Japonská J. League

Tak zítra ráno se podíváme za sluncem. A vstoupíme na nestabilní podloží tamějšího hřiště. Vybral jsem opět specialitku a šlágr kola u Jéčkových samurajů. Ten kdo si „troufne“ se mnou nemá nic jistého. Odvaha se, ale cení a žijeme jen jednou!!

Urawa Red Diamonds - Sanfrecce Hiroshima
Stadion: Saitama Stadium, Urawa Komaba
17. 11. 2012 v 6:00

Urawa Red Diamonds
Aktuálně 3 tým ligové tabulky s celkovým skóre zápasů 13-10-9 a celkovým počtem nastřílených gólů v lize 27:27 což je v průměru 1,35 gólu na zápas doma. Venku pak 1,3 gólu na zápas. Statistika domácích zápasu je 6-6-4 a podobně je i výkonná venku 7-4-5. V posledních pěti kolech však Urawa dokázala zvítězit pouze jednou a to na půdě Kashiwi Reysol(8) 1:2. Poté však v lize následovali dvě prohry a to s týmy Consadole Saporo (poslední tým) 1:2 na vlastní půdě a venku proti Vegalta Sendai, v poměru 3:2. Zde, ale musím upozornit, že mezi těmito dvěma zápasy odehrála utkání v Emporers‘ Cup s klubem třetí ligy Kamatamare Sanuki jež na jeho vlastní půdě, zdolala v poměru 1:2 Ve kterém, zatím sehrála dva zápasy a v němž stále na rozdíl od jejího ligového soupeře stále pokračuje. Dále v lize následovala remíza a to na vlastní půdě s Cerezo Osaka(12) 0:0 A v posledním odehraném zápase venku opět prohra s Kawasaki Frontale(11) v poměru 4:2. Co se týče aktuální formy, je na 8 místě tabulky. Přičemž má doma čtrnáctý útok a devátou obranu.

Předpokládaná sestava:
Nobuhiro Kato, Keisuke Tsuboi, Nobuhisa Yamada, Tadaaki Hirakawa, Tomoaki Makino, Tsukasa Umesaki, Yosuke Kashiwagi, Marcio Richardes, Keita Suzuki, Yuki Abe, Genki Haraguchi v zápasu pravděpodobně neuvidíme záložníka: Nagata Mitsuru

Sanfrecce Hiroshima
Aktuálně první příčku s celkovým skóre zápasů 18-7-7 ve, kterých nastřílela 38 ligových gólů a 19 dostala. Tj. 1,9 gólu na zápas doma a 0,95 gólu venku. Přičemž o něco lepší výkony má právě venku 9-5-2 doma je to pak 9-2-5. Bohužel ani Hiroshima nemá posledních pět zápasů přesvědčivých. Výhra doma nad Sagan Tosu(7) 4:1. Venku pak remizovala Yokohamou F. Marinos(6) 0:0, aby pak mohla prohrát doma s Kashiwa Reysol(8) gólem v 94 minutě 1:2 a znova remizovat venku s Gambou Osaka (16) v poměru 1:1. V posledním zápase doma zvítězila nad posledním týmem tabulky Consadole Saporo 3:0. Zde se mohu pozastavit u nejlepšího hráče celého týmu Hisato Sata, který v této sezóně nastřílel 21 ligových gólů a odehrál 2586 minut. A je tak nejlepším střelcem ligy. Naposledy skóroval právě v posledním zmíněném zápase. První příčku Hiroshima také zaujímá, co se týče aktuální formy venku. Kde má nejlepší útok a třetí obranu z celé ligy. V ligovém poháru, ani ve zmíněném capu, již Hiroshima nepokračuje.

Předpokládané sestavy:
Shusaku Nishikawa, Hiroki Mizumoto, Kazuhiko Chiba, Ryota Moriwaki, Toshihiro Aoyama, Koji Morisaki, Kazuyuki Morisaki, Mihael Mikić, Yojiro Takahagi, Kohei Shimizu, Hisato Sato. Žádné absence nejsou hlášeny.

Vzájemná bilance:

Co se týče vzájemné bilance tak týmy se naposledy potkali shodou okolností na půdě domácího týmu a to v Japonském ligovém poháru dne 27.06.2012 kdy domácí tým jasně přehrál Hirosimu 3:0. Vzájemná bylance od roku 98 do 11.07.2009 by jasně hovořila pro domácí tým. Ale od téhož roku osmého měsíce se vzájemná bilance už nejeví zdaleka tak jasnou. Soupeři se od tohoto data potkali v lize celkem 6x . Z těchto šesti zápasů čtyřikrát vyhrála Hiroshima . Nutno ale podotknout,že tři zápasy na domácí půdě a jeden na stadionu dnešního domácího týmu. Jedenkrát doma remizovala a rovněž jedenkrát remizovala opět na stadionu Urawa Red Diamonds Převedeno do čísel 4-2-0 za poslední 3 roky pro Hiroshimu. S celkovým počtem nastřílených gólů 6:3 z pohledu Hiroshimi.

Závěrečné shrnutí:
Opět těžká volba na výsledek zápasu. Sázkovky již mírně favorizují tým hostů. A je to pochopitelné. Aktuálně je Hiroshima na tom lépe a to jak v tabulce tak i co se do formy týče. Ve vzduchu samozřejmě visí strašák remízi v kurzu @3,50. Musím říci, že mám veliké nutkání dát právě na remízu. Nicméně rozhodl jsem se nakonec věřit právě hostujícímu týmu. Spoléhám na to, že bude chtít oplatit domácím porážku právě ze zmíněného ligového poháru.A snad se ze svých chyb z tohoto zápasu poučilo. Dalším důvodem je to že jim na záda dýchá druhý tým tabulky Vegalta Senda, která je o pouho pouhé dva body za nimi. Hosté se tedy určitě nemohou spokojit s remízou a budou hrát rozhodně na vítězství. Navíc jsem viděl poslední utkání se Saporem a tým hrál velice dobře. Z toho tedy plyne moje sázka na vítězství hostí v tomto zápase. Sestavy opět berte s rezervou!

Hlavní Tip: Výhra hostujícího týmu v kurzu @2,60 na Obrázek
<<

Petr Jeník

Příspěvek pát 16. lis 2012 14:18:12

Re: Japonská J. League

Tak jsem tě přecijen zlomil na tu dvojku jo ?
Doufám, že to klapne, jinak mě asi ukamenuješ :)
<<

Z4ch4r!

Příspěvek pát 16. lis 2012 17:23:41

Petr Jeník píše:Tak jsem tě přecijen zlomil na tu dvojku jo ?
Doufám, že to klapne, jinak mě asi ukamenuješ :)

Kdepak. Sázel jsem podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. K naší debatě i když byla přínosná, leč v jiných směrech jsem nepřihlédl.
<<

Z4ch4r!

Příspěvek sob 17. lis 2012 8:06:06

TIP: KO 2:0 Zabijákem mé sázky a této analýzy se stal Hiroki Mizumoto (obránce Hiroshimi) dvě minely v obou poločasech 41 a 61 min.

Zpět na Fotbal