Ajax - Manchester City

<<

bombik

Příspěvek stř 24. říj 2012 7:55:17

Ajax - Manchester City

Ajax - Manchester City

24.10.2012 20:45
Champions League

Obrázek

Po včerejším nezdaru se opět pustím do vod Champions League, ale dnes zkusím zápase, kde si spíše vyberu jasného favorita.

Jedním takovým zápasem je pro mě ve skupině "smrti", kde do Amsterodamu zavítají Citizens. Ajax je v této skupině brán za jasného outsidera, přece jen v konkurenci City, Realu a Dortmundu nemá moc šancí. Po 2 zápasech má Ajax skore 1:5 a 0 bodů na kontě. City už měli v minulém zápase velké problémy a až v 90. minutě jim důležitý bod zachránil Balotelli. Jestli totiž chtějí City pomýšlet na postup musí Ajax 2x porazit, nic jiného z toho duelu nemůžou brát a navíc musí doufat, že Dortmund neuhraju body s Realem.

Proč vsadit na City? Pro mě to má jasné důvody. City jsou samozřejmě o mnoho kvalitnějším týmem než Ajax. Samozřejmě ropné dollary dělají své. Po prvním úspěchu v lize samozřejmě tým pomýšlí více a šejkové by nejspíše takto brzké vyřazení neunesli. Dalším faktorem je zkušenost. Ta je taky určitě na straně Citizens. Další věc je forma Ajaxu. Sice ještě tým neprohrál v domácí soutěži, ale z 9 zápasů mají svěřenci de Boera pouze 4 výhry. V Ajaxu si už možná uvědomili, že v LM nejsou šance velké a možná už se budou spíše soustředit na domácí soutěž.

Další věcí je, že v posledních zápasech se konečně forma City dostala na úroveň, kdy tým přestal ztrácet zbytečné body a navíc se rozstřílel Džeko, který by měl dnes konečně nastoupit v základu což by pro něj měla být velká motivace ke zlepšení svých výkonů.

City se v Nizozemsku budou muset obejít bez zraněného Davida Silvy, Maicona, Rodwella a také Javiho Garcíi, ale i přesto si myslím, že mají dost kvalitní lavičku a s Ajaxem si hravě poradí. A proč? Protože jím nic jiného nezbývá, ztráta v Ajaxu se rovná prakticky vyřazení z LM.

"Myslím, že tato skupina je ještě těžší než loni," uvedl Mancini. "Ale my chceme postoupit do další fáze a uděláme proto vše co je v našich silách. Myslím, že bychom mohli být ve stejné situaci jako minulý rok. Hodně bude záležet na příštím zápase." Mimochem, v loňském ročníku měli City také po 2 úvodních kolech pouze 2 body a poté nepostoupili ze skupiny i když dokázali 2x porazit Villarreal.

AFC Ajax - pravděpodobná sestava:
Vermeer - Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind - Eriksen, Poulsen - Babel, de Jong, Boerrigter - Sana
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Richards, Kompany, Lescott, Clichy - Barry, Milner, Touré - Aguero, Džeko, Nasri

TIP
Manchester City 1.75
Obrázek
(8/10)
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek
<<

Clésio

Příspěvek stř 24. říj 2012 9:55:43

Re: Ajax - Manchester City

Remíza.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

SpursFan

Příspěvek stř 24. říj 2012 13:00:04

Já si myslím, že City vyhrají, Ajax je letos slabej, krásnej kurs je i na handicap, ale kdo se nebojí by mohl dát GG ( oba gól )
C.O.Y.S. Obrázek Audere est facere
<<

SpursFan

Příspěvek stř 24. říj 2012 20:32:21

SpursFan píše:Já si myslím, že City vyhrají, Ajax je letos slabej, krásnej kurs je i na handicap, ale kdo se nebojí by mohl dát GG ( oba gól )

jak jsem řikal, Ajax do poločasu srovnává, TIP oba GG tedy vyšel, ale bohužel mam vsazenou dvojku B-)
C.O.Y.S. Obrázek Audere est facere

Zpět na Fotbal