Faerské ostrovy - Irsko
Faerské ostrovy - Irsko
16.10.2012 20:00 CET
Faerské Ostrovy sice z dosavadních dvou odehraných zápasů oba prohrály, ale nemají se za co stydět. V Německu prohráli pouze 3:0 a v sobotním utkáni prohráli doma se Švédskem 1:2, když nedokázali udržet jednobrankový náskok. Irové mají poměrně velký problém s marodkou a jediné pozitivum je, že bude moci nastoupit kanonýr Robbie Keane. Jestli ale Trapattoni bude riskovat a hned po doléčení achilovky nasadí Keana do základů je nejisté. Irové se zatím v kvalifikaci vůbec nepředvedli, v prvním zápase doslova vyválčili v Kazachstánu 3 body, jelikož ještě v 87. minutě prohrávali 1:0 ale nakonec z penalty srovnal Keane a v nastavení se trefil Doyle a poté dostali debakl doma od Němců kde prohráli o 6 gólu.
Pravděpodobné sestavy
Faerské Ostrovy: Nielsen - Naes, Bald'son, Faero, Just'sen - Hannson, Benj'sen - Samuelsen, Holst, Udsen - Ed'son
Irsko: Westwood - Coleman, O'Shea, O'Dea, Ward - McGeady, Andrews, McCarthy, Cox - Walters, Keane
Slušný absence na straně Irska a poměrně dobré dosavadní výkony Faerů mě nutí v tomhle zápase hrát domácí v nějakem hcp. Dlouho jsem se rozmýšlel jestli nezkusit rovnou neprohru Faeru, což jsem si ale nakonec rozmyslel.
Faerské Ostrovy AH +1.5 @ 1.72