FK Mladá Boleslav - SK Sigma Olomouc
06/10/12, 17:50, Městský stadión, Mladá Boleslav

Poslední dva zápasy Boleslav pod koučem Minářem neprohrála. V 8.kole vyhrála nad Hradcem Královým 1:0 a v 9.kole remizovala s Baníkem, když dotahovala dvougólové manko.

Z posledních dvou zápasů má Sigma sethnou bilanci jako Boleslav, tedy jedna výhra a jedna remíza. V 8.kole otočili již zmiňovaný duel se Spartou z 0:1 na 2:1 a v 9.kole zaváhli doma s Brnem, se kterým remizovali 1:1.
Mladá Boleslav má dlouhodobě větší marodku. Chybět bude nadále útočník Jan Chramosta. Dále také stoper Adrian Rolko, útočník Lukáš Magera a další případně doplním.
Předpokládaná sestava: Miller - Janíček, Johana, Dosoudil, Bořil - Ščuk, Kúdela - Bulut, Sivrič, Mareš - Nešpor
Sigmě bude chybět pouze Aleš Škerle, který si odpykává karetní trest. Do sestavy by se pak naopak mohl vrátit brankář Zdeněk Zlámal.
Předpokládaná sestava: Blaha - Janotka, Dreksa, Rossi, Vepřek - Hořava, Pospíšil, Ordoš - Schulmeister, Doležal, Petr
Sigma je v dobré formě, Boleslav se pomalu zvedá z malátnosti, která jí na začátku ligy provázela. Kurz na Olomouc se mi zdál dobrý ovšem forma kanonýra Ordoše a chtíč Boleslavi se posunout v tabulce mě ladí na over. I přes zranění Chramosty má Boleslav kvalitní útočníky jako Sivriće či Nešpora a tak čekám góly na obou stranách.
Hlavní tip:
Over 2.5, kurz 2.00
Vedlejší tip:
Bez gólu do 29:00, kurz 1.83
Střelecký tip:
Michal Ordoš, kurz jsem zatím nesehnal.

Bilance Major League Soccer: 41 OK 32 KO 1 VOID
Bilance analýz: 23 OK 19 KO 3 VOID