West Bronwich Albion - Liverpool FC

<<

Bendžo

Příspěvek stř 15. srp 2012 10:45:51

West Bronwich Albion - Liverpool FC

Obrázek Premier League 2012/2013 Obrázek

Obrázek West Bronwich Albion vs. Liverpool FC Obrázek

Dátum : 18.08.

Čas : 16:00

V úvodnom zápase Premier League sa stretnú domáci West Bronwich Albion proti hosťujúcemu Liverpoolu.
Keďže je to len úvodný zápas ťažko predpovedať ako môže zápas dopadnúť, aj keď ja ako veľký fanúšik Reds nepochybujem o víťazstve, ale pripravil som si iný tip ktorý možno zaujme viac.

Jedná sa o Uruguajského 25-ročného útočníka v službách Liverpoolu, ktorý prišiel na Anfiled Road za čiastku 26,5 milióna Eur z Ajaxu Amsterdam. Adaptácia Suareza do tímu prebehla veľmi rýchlo pretože Suarez hneď v svojom debutovom zápase za LFC proti Stoke City dokázal streliť gól napriek tomu, že odohral len posledných 30 minút. Celkovo má Suarez pripísaných 53 štartov za Liverpool a má na konte slušných 21 gólov. 15 z nich strelil v Premier League, ďalšie 3 v FA Cupe a taktiež 3 góly strelil v Carling Cupe a dopomohol tak tímu dostať sa do finále oboch pohárov. V doteraz jedinom súťažnom zápase v tejto sezóne v ktorom Suarez nastúpil Liverpool zvíťazil nad Gomelom 3:0 a napriek tomu že Luis neskóroval bol najlepším hráčom zápasu, pretože mal prsty vo všetkých troch góloch domácich.

Obrázek

Vyjadrenie Luisa Suareza po podpísaní novej niekoľkoročnej zmluvy s LFC.

"Je pre mňa niečo neuveriteľné podpísať novú zmluvu s FC Liverpool. Som tu veľmi šťastný, nielen v klube, ale aj v meste. Podpis kontraktu je pre mňa dôležitý a robí ma šťastným. Keď som bol dieťa, každý chcel hrať za Liverpool. Teraz som tu a je to ako sen,"

Luis Suarez prezývaný ako aj "El Pistolero" si pripísal 28. Apríla 2012 svoj prvý hattrick v službách LFC keď v zápase na pôde Norwichu City sa sám postaral o víťazstvo 3:0. Všetky 3 góly boli fakt nádherné no hlavne posledný gól Suaréza bol priam neuveriteľný keď prekonal domáceho brankára neuveriteľným lobom takmer z polovice ihriska.

http://www.youtube.com/watch?v=D9fGPtdYpoQ

Hlavný Tip : Suarez dá gól @ 2,20
Naposledy upravil Bendžo dne pát 17. srp 2012 13:05:43, celkově upraveno 1
ObrázekYou'll Never Walk Alone Obrázek
<<

lukas8

Příspěvek stř 15. srp 2012 10:56:51

Re: West Bronwich Albion - Liverpool FC

Podle mě v tomhle zápase under a gól dá spíš Borini než Suarez
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek F.Torres

"Až zemřu nechám mimo rakev jednu z mých rukou,
Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)
<<

Bendžo

Příspěvek sob 18. srp 2012 17:05:45

Re: West Bronwich Albion - Liverpool FC

KO

Škoda Suarez mal niekoľko dobrých príležitostí, ale ani jednu nedokázal využiť.
ObrázekYou'll Never Walk Alone Obrázek

Zpět na Fotbal