Arsenal - Man.City

<<

lukas8

Příspěvek čtv 26. črc 2012 14:57:40

Arsenal - Man.City

Obrázek

Obrázek Arsenal - Man.City Obrázek

pátek 27.7. 14:00
Beijing National Stadium
Friendly Match

Zápas mezi elitou anglické Premier League se odehraje na národním stadionu Pekingu chcete-li v Ptačím Hnízdě "Bird’s Nest".
Pro Arsenal je to druhý přípravný zápas na Asia Tour v tom prvním zdolali výběr Malaysie 2:1 kdy prohrávali od 47. minuty,
ale mohutným závěrem dokázali zápas v poslední pěti minutovce otočit ve svůj prospěch.
Projev Arsenalu nebyl vůbec špatný dobrá práce s míčem slušná fyzická připravenost, ale na poměry Gunners se mi zdálo,
že zbytečně ztrácí míč a určitá nerozehranost tam vidět byla.
Navíc mě pobavila neschopnost levého beka Santose (který hrál proti Malysii v záloze) a měl na noze dvě 100% tutovky,
které z hranice okolo penalty sám před brankařem trestuhodně zahodil.
Pro Citizens to bude 4.přípravný zápas ve 3 odehraných mají bilanci (1-1-1).
Porážku utrpěli od Al Hilalu (0:1) remizovali s Dymano Dresden (0:0) a vyhráli paradoxně nad papírově nejsilnějším Besiktasem (2:0). Když jsem viděl první zápas Citizens proti Al Hilalu tak jsem byl zhnusen jejich herní projev se mi vůbec nelíbil sotva chodily za celý zápas si prakticky nevytvořili žádnou 100% šanci a to hráli skoro všechny hvězdy co mají City na soupisce (Tevez, Yaya, Kolarov, Johnson ...)
Výhra nad Besiktasí mě zas tak nepřekvapila, protože Hilal i Dresden hráli zandoura a City mohla otevřenější obrana Besiktase sedět.
Ale musím podoknout, že obrana City byla velice špatná a hráči Besiktase měli den otevřených dveří od šejků anglický mistr, ale turkům
uštědřil lekci z produktivity a City si odváželi vítězství.
Tento zápas bude rozhodně pro oba týmy takové derby, protože City vidí v Arsenalu svojí luxusní farmu (Adebayor, K.Touré, Clichy, Nasri) ... (v.Persie) ?

Předpokládaná sestava Obrázek : (4-5-1) Mannone - Jenkinson, Djorou, Vermaelen (c), Gibbs - Song, Diaby, Arteta, Gervinho, Santos - Chamakh

Absence Obrázek : Sagna (Zlomená lýtková kost), Frimpong (koleno), Wilshere (kotník), Rosický (achilovka), Podolski, Giroud (neodcestovali (dovolená)), v.Persie (neodcestoval)

Předpokládaná sestava Obrázek : (4-2-3-1) Pantilimon - Zabaleta, Kolo Toure, Kompany, Kolarov - A. Johnson, Yaya Toure, Razak, Weiss, Aguero - Tevez

Absence Obrázek : Mancini má kádr kompletní, ale zřejmě ještě nenastoupí hráči co měli delší dovolenou (Silva, Clichy, Nasri, Hart, Balloteli, De Jong)

Zápas se hraje v rušné Číně kde bude odpoledne pěkné horko (jako právě ted mě #:-s ) a mohlo by to jejich výkon
ovlivnit po fyzické stránce já doufám, že uvidím aktraktivní duel dvou soupeřů co se nemají rádi a nebudou chtít prohrát
a tak volím remízu v 1.poločase trochu riskantní tip, ale při problémech obou týmu v zakončení by mohl vyjít.

Tip : 1.poločas remíza @ 2.1 Obrázek

Hodně štestí %%-
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek F.Torres

"Až zemřu nechám mimo rakev jednu z mých rukou,
Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)
<<

lukas8

Příspěvek pát 27. črc 2012 13:02:42

Re: Arsenal - Man.City

Omlouvám se za menší fail a mylnou informaci, že bude v Číně horko v Číně je samozřejmě večer neuvědomil jsem si časový posun :D

Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)
<<

lukas8

Příspěvek pát 27. črc 2012 13:47:25

Re: Arsenal - Man.City

0:2 KO ( 41.minuta Zabaleta a 44.minuta Yaya ) :-l