Figueirense x Atlético-MG

<<

Feedjo96

Příspěvek pát 13. črc 2012 13:03:51

Figueirense x Atlético-MG

Figueirense Obrázek Obrázek Obrázek Atlético-MG

Campeonato Brasileiro 2012 - 9. kolo
Sob. 14/07 ve 23h30 - Orlando Scarpelli

Figueirense zatím nepodává moc dobré výkony, pět remíz a pak po jedna výhra a jedna porážka. Mají průměrný útok a průměrnou obranu. Doma ovšem Figueirense ještě neprohrálo, ze čtyř zápasů doma dali čtyři branky a inkasovali jen třikrát, což je asi hlavním klíčem k úspěchu. Největší ztrátou pro Figueirense v tomto zápase bude asi Túlio, záložník, který zatím odehrál osm zápasů.

Atlético-MG vysloveně jede. Vyhráli hned šest zápasů, jednou remizovali a jen jednou prohráli. Jejich útok je mírně nadprůměrný, protože vstřelili už dvanáct branek, nicméně pokud bychom zase přivřeli oči a nebrali tolik v potaz jednu velkou výhru v podobě pěti vstřelených branek, tak nám vznikne útok průměrný. Jejich klíčem k úspěchu je totiž obrana, kterou má Altlético-MG nejlepší v lize. Inkasovali jen tři branky, což je opravdu mimořádný výkon. Venku navíc Atlético-MG není moc produktivní, vstřelili totiž ve čtyřech zápasech jen tři branky a inkasovali pouze jednou. V tomto utkání budou mít stejný tým jako v předchozím zápase.

Figueirense
- sestava: (4-4-2) Wilson - Coutinho, Fred, Anderson Conceição, Guilherme Santos - Doriva, Fabiano Silva, Fernandes, Almir - Caio, Julio Cesar
- absence: Franco Niell, Héber, João Paulo, Toró, Túlio

Atlético-MG
- sestava: (4-4-2) Victor - Marcos Rocha, Leonardo Silva, Rafael Marques, Junior Cesar - Pierre, Leandro Donizete, Ronaldinho Gaúcho, Bernard - Danilinho, Jô
- absence: Neto Berola, Triguinho

Kurzy jsou tady skoro v rovině, na tipování 1x2 je to poměrně těžký zápas. Ale já jdu jako v předešlém zápase opět do underu, jelikož mě prostě nenapdá nic, proč by měl být over. Figueirense se nedaří nějak výrazně střílet goly, doma inkasovali pouze třikrát, Atlético-MG je venku také málo produktivní, navíc nejlepší obrana v lize. Vlastně všechny zápasy Atlética-MG venku skončili 1:0 (3x výhra a 1x prohra). Kurz už tady na under není tak dobrý jako u prvního zápasu, nicméně pro mě furt dostačující vzhledem k důvěře. Pro mě nebude překvapením, když toto utkání skončí některým z těchto výsledků: 1:1, 0:0 či 0:1.

Obrázek Hlavní tip: Under 2.5g @1.730 (65%) 2/5
<<

Feedjo96

Příspěvek ned 15. črc 2012 0:39:35

Re: Figueirense x Atlético-MG

3-4ko

Zpět na Fotbal