Ponte Preta - Palmeiras

08.07.2012 23-30

~•~
AA PONTE PRETA situace: Ponte Preta se zatím na můj vkus prezentuje až nečekaně dobře. Jsou naprosto průměrným a vyrovnaným celkem této ligy, jelikož jsou přesně v polovině tabulky, tedy na desátém místě, jejich bilance je také naprosto vyrovnaná, tedy 2-3-2 a skore totéž, 8:8. Jejich dvě porážky jsou proti velmi silným celkům Atletico-MG, Vasco da Gama, remízy proti celkům průměrným Atletico-GO, Figueirense, Flamengo a výhra proti velmi dobrému Botafogu RJ a oslabeným Corinthians. V posledním zápase Ponte Preta podlehal Vascu 2:3, i když dvakrát vedla (díky brankám Rogera, který dnes nenastoupí). Tento celek se zatím vůbec nejeví jako nějaký outsider ligy, jak se předpokládalo. Pro mě je Ponte Preta příjemným překvapením zatím.

~•~
SE PALMEIRAS situace: Palmeiras je na tom v lize mizerně. Momentálně jsou až na sedmnáctém místě s pěti body. Nedaří se jim především proto, že hrají Copa da Brasil a šetří nebo dávají odpočinout důležitým hráčům. Palmeiras je ve finále tohoto turnaje, v prvním zápase porazili Coritibu doma 2:0, takže mají velmi blízko k výhře. I v dnešním zápase by měli šetřit některé hráče. V posledním zápase Palmeiras porazili Figueirense doma výsledkem 3:1 a připsali si tak první výhru v soutěži. 12.07.2012 hraje tento celek odvetný zápas na půdě Coritiby.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AA PONTE PRETA x SE PALMEIRAS
V tomto utkání jsem se rozhodoval mezi výhrou domácích a underem 2.5g. Nakonec si zahraji možnost číslo jedna. Vybral jsem tak, protože Ponte Preta se zatím jeví jako slušný celek a daří se jim, v tomto utkání jim sice budou chybět dva důležité články. Prvním z nich je Cicinho, kterého nahradí Gerônimo. Druhým je nejlepší útočník Roger, kterého nahradí Caio. Palmeiras se soustředí na finále Copa da Brasil, takže nepřijedou v nejsilnější sestavě, navíc jim také chybí kvůli zranění kvalitní hráči. Myslím si, že domácí to zvládnou i přes absence.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HLAVNÍ TIP: Výhra domácích @ 2.140
VEDLEJŠÍ TIP: Under 2.5g @ 1.750