Djurgarden – IFK Goteborg

<<

nio313

Příspěvek úte 03. črc 2012 11:21:33

Švédska najvyššia futbalová súťaž Allsvenskan dnes ponúka síce iba jeden ale mimoriadne zaujímavý zápas medzi Djurgardenom a IFK Goteborg. Mužstvá ktorých kvalita a história určite predurčuje hrať vyššie ako na trinástej resp. dvanástej priečke a obávať sa o holé zotrvanie v súťaži.

Otázka, prečo je to s nimi tak čierne, má pritom celkom jednoduchú odpoveď. Obaja súperi strácajú obrovské množstvo bodov remízami. Domáci hrali v lige nerozhodne už päť zápasov v rade no a podobne sú na tom hostia z Goteborgu ktorí ťahajú šnúru štyroch remíz.

V zápasoch ako je tento, väčšinou nemáme príliš na výber. Dve vyrovnané mužstvá a skončiť sa to môže akokoľvek, tipéri sa často prikláňajú k domácim len z pragmatických dôvodov. Inak to nevyriešim ani ja, lákali ma síce tipy či už na remízu a natiahnutie neskutočných sérií oboch tímov, alebo na menej ako dva a pol gólu v zápase, napokon však vyberám tip na víťazstvo domáceho Djurgardenu. Ak sa to podarí, v tabuľke poskočí bielomodrý štokholmský klub práve nad dnešného rivala. Kurz v stávkovej kancelárii bwin stále stúpa, v tejto chvíli je stanovený na hranici @2.80. Ja osobne u bwin učet nemám ale zahrám si túto príležitosť u tipsportu za @2.70, chance je na @2.57.

TIP: Djurgarden 2.70 Obrázek

GL %%-
<<

nio313

Příspěvek úte 03. črc 2012 20:02:27

Re: Djurgarden – IFK Goteborg

3:2 OK

Zpět na Fotbal